B:2,4g/kg masy
W:5,1g/kg masy
T:1,5
Gdzie dołożyć owoce?
1 Posiłek:
7.00
Płatki owsiane 100 g
Mleko spożywcze 2% 250 ml
Ser twarogowy chudy 100g
Orzechy włoskie 20 g
B:43 W:79 T:26
2 Posiłek
10.30
Chleb żytni pełnoziarnisty 200 g
Polędwica sopocka 40g
Margaryna „Rama" 15 g
B:21 W:96 T:18
3 Posiłek
13.30
(Wszystko w jednym SHAKE’u)
25 g WPC 80
Mleko 0,5 %: 300 ml
MASS XXL: 70 g
B:44 W:64 T:17
4 Posiłek (Przedtreningowy)
16.00
Co zostanie podane na obiad.
Dwa dania, zazwyczaj ziemniaki, Ew ryż lub kasza. + jakaś zupa.
Dlaczego taki posiłek? Mieszkam w internacie, nie mam dostępu do kuchni w tej kwestii jestem skazany na to co mi podadzą.
17.Trening
Po treningu banan
Czyli gdzies W:30
5 Posiłek (Potreningowy)
18.30
Chleb żytni pełnoziarnisty 150 g
Szynka z indyka 50 g
Serek homogenizowany pełnotłusty 200g
B:44 W:78 T:25
6 Posiłek
21.30
Ser Twarogowy chudy 200 g
Oliwa z Oliwek 10 ml
B:40 W:7 T:11
ŁĄCZNIE:
B: 193g (Same zwierzęce spełniaja wymagane 168 g)
T:107g
W: 356
Jakie poprawki nanieść?
Nie mam dostępu do pełnego wyposażenia kuchni, jedynie co to miokrofalówka, toster i lodówka :(