Pierwsze co zrób to wywal z tego skórę...
...
Napisał(a)
One chyba bez skorki sa. Prynajmniej te co widzialem. Czasami mozna zjesc ja sie jesc poza domem a trzeba cos kupic.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Jadłem kiedyś "kąski piwne" przeważnie były to podudzia wędzone ze skórą-stąd wnoszę.Wrzuciłem to na patelnię,sam się zdziwiłem ile tłuszczu z tego było,nie wiem czy tam dowalają jakiś łój czy coś bo nie widziałem tyle tłuszczu w udku tym bardziej,że już przecież po wędzeniu były.Może te biedronkowe co innego.W każdym razie jak mają skórę to lepiej wywalić bo to niepotrzebny tłuszcz.
...
Napisał(a)
Macie rację, wcale nie wychodzi to ekonomicznie. Zjadłem dzisiaj po treningu z ryżem jedno takie udko. Po odjęciu kości, skóry mięsa w sumie zostaje nie za wiele. Wiele bardziej się opłaca pierś z kury.
No i dodam, że nie gotowałem tego, tak normalnie zjadłem.
No i dodam, że nie gotowałem tego, tak normalnie zjadłem.
http://www.sfd.pl/TankAbbot-_fotki-t429136-s7.html
"jak dorastasz Twój żywot staje się po prostu ciężki"
...
Napisał(a)
Udka sa smaczne,ale niestety tłuste wystarczy przekroić w polowie i zobaczyć ile tam tego siedzie pod skórka
sporo soli,aromaty wędzarnicze, wzmacniacze i E....
no i z biedronki
pozdrawiam

sporo soli,aromaty wędzarnicze, wzmacniacze i E....
no i z biedronki

pozdrawiam
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Efektywne spalanie kalorii - proszę o pomoc
Następny temat