Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
nawet gdy są ubytki?po ugotowaniu brakuje ze 30-40g?
gotuje najczęściej w parowarze i w piekarniku.nigdy w garnku
wytłumacz mi czemu przed ugotowaniem?
gotuje najczęściej w parowarze i w piekarniku.nigdy w garnku
wytłumacz mi czemu przed ugotowaniem?
...
Napisał(a)
Nie ma ubytkow miesa, chyba ze az tak spalone, ze spalenizne skrobiesz nozem Po pieczeniu produkty traca wode.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
czyli odpowiedź jest taka,że ważymy wszystkie mięso przed ugotowaniem,grillowaniem i smażeniem??
jezeli tak to byłem w błędzie przez 10 miesiecy
jezeli tak to byłem w błędzie przez 10 miesiecy
...
Napisał(a)
tak, byłes w błedzie, dostarczałes troche wiecej białka niz wyliczyłeś :] bo ok 20 - 30 % na wadze miecho traci ;]
No Pain, No Gain!
...
Napisał(a)
Ryba tym bardziej, bo ma więcej wody niż mięso.
Zmieniony przez - studensky w dniu 2008-06-18 16:04:31
Zmieniony przez - studensky w dniu 2008-06-18 16:04:31
...
Napisał(a)
żebyśmy się zrozumieli.jezeli potrzebuje 150g mięsa lub ryby,waże 150g świeżego mięsa lub ryby przed obróbką i nie przejmować się tym ,ze po obróbce jest około 30% mięcha mniej?
...
Napisał(a)
Tak 100 g Piersi z kuraka waży około 75 g po obróbce, bo woda uciekła
Zmieniony przez - studensky w dniu 2008-06-19 21:41:44
Zmieniony przez - studensky w dniu 2008-06-19 21:41:44
...
Napisał(a)
Dotyczy to wszystkiego, nie tylko ryb i miesa. Rowniez kasze, ryze itp.
Moderator działu Odżywianie
Poprzedni temat
BTW - siła
Następny temat
odstęp między posiłkiem a treningiem co robic gdy .....
Polecane artykuły