SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

W kuchni PLUSZKOW 5!!!! %-) %-) Czyli SPAM POST dzialu Odzywianie !!

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 155190

Ankieta

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 68 Napisanych postów 6262 Wiek 43 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 25443
może byc, ja tez na oko zawsz robie, tylko filet z kurczaka i jeszcze rozbity sie szybko robi , wiec możesz temp. podkrecic, i sie nie spali, wieksze kawałki miesa np, cala karkówa, lub cała szynka wieprz to sie piecze w mniejszych tempale to odrebny temat

życie jest za krótkie żeby byc małym



http://www.sfd.pl/Rola_tłuszczy_-_art_by_szoho-t185012.html

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 10498 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 47531
Rozumiem Mój ojciec jest "kucharzem hobbystą", a ja rownież lubie pichcić ..i jeść

Przy okazji zapytam też bo nigdzie nie mogę uzyskać odpowiedzi, wiec może Wy mi pomożecie...

Mianowicie na dniach bede miał próbke białka jajecznego i chce żeby na forum zrobili test jego składu, czy faktycznie jest tym czym ma być Gdzie się zgłosić? Wiem że sa tu jacyś chemicy ale gdzie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 68 Napisanych postów 6262 Wiek 43 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 25443
nie wiem czy dobrze cie zrozumiałem, ale ja wchodze do działu "suplemety nasze testy" czy cos takiego, jak mam jakis dylemat w doborze czegoś

życie jest za krótkie żeby byc małym



http://www.sfd.pl/Rola_tłuszczy_-_art_by_szoho-t185012.html

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 10498 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 47531
Wiesz co.. to jest białko - że tak powiem - niekomercyjne, produkowane do cukierni i chce sprawdzić czy to sie nadaje dla ludzi. W moim mieście to jedzą... ok, popytam jeszcze w suplach.

dzieki za porade. Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 68 Napisanych postów 6262 Wiek 43 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 25443
daj fotke, bo z tego co pamietam to moja mama jak pracowała w cukierni to przynosiła białko w proszku i żółtko też było, ale to używają do wyrobów zeby tak szybko sie nie psuły jak ciastka z jajek prawdziwych, i pewnie jest słabo tolerowane przez ogranizm

życie jest za krótkie żeby byc małym



http://www.sfd.pl/Rola_tłuszczy_-_art_by_szoho-t185012.html

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 10498 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 47531
Na razie nic nie mam... Bede miał na dniach ale też w małym woreczku

Właśnie tego chce sie dowiedzieć - jak to jest tolerowane
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 10498 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 47531
Makelroj, przesadziłem z cyckami

Suche jak cholera, a ja juz wole jeść surowe niż takie.. Bede miał nauczkę na przyszłość...

p.s. juz wysłałem post o prośbe przebadania

Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 68 Napisanych postów 6262 Wiek 43 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 25443
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 68 Napisanych postów 6262 Wiek 43 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 25443
co zapomniałeś o nich czy co?

życie jest za krótkie żeby byc małym



http://www.sfd.pl/Rola_tłuszczy_-_art_by_szoho-t185012.html

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 10498 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 47531
Dzieks za linki. Ten drugi potwierdza to, że warto zrobić badanie

Nie zapomniałem ale za długo trzymałem na małej temp. i są suche...

Następnym razem zwiększe temp. i potrzymam dużo krócej. Wiesz, bardzo lubię jak pierś jest w środku jeszcze lekko surowa
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

jaki spalacz wybrac

Następny temat

Antykataboliki

forma lato