Szacuny
4
Napisanych postów
357
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
26976
Zacząłem ostatnio, w ramach wzbogacania diety w białko, kupować paluszki rybne, ale w nich więcej jest panierki niż ryby, poza tym jakoś nieszczególnie mi smakują. Więc mam pytanie: jakie ryby, oprócz tuńczyka, jecie i w jaki sposób je przyrządzacie?
Szacuny
11149
Napisanych postów
51567
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
dorsz,morszczuk,szczupak,halibut,rekin,flądra i wszystkie drapieżne to ryby które możesz jeść.Dużo białka mało tłuszcz.Chociaż można wrzucić inne morskie wyskokotłuszczowe ryby bo mają bardzo przydatne tłuszcz.
Z reguły robię ryby na grillu.Rzadko smażę.
Szacuny
11149
Napisanych postów
51567
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
Al Bundy!Rekin smakuje "normalnie".Nie jest jakiś specjalny i na dodatek dość drogi.
cwierzo!Staram się nie jeść zwierząt wogóle a rekina jadłem bodajże 2 razy.
Do wszystkich!Z grilla polecam miętusa pieczonego w folii z odrobiną przypraw.Coś wspaniałego!