SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Piersi z kurczaka! Kiedy ważycie?

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1425

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 120 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 2649
Mam pytanie dane z tabel, mówią o już usmażonym mięsie czy surowym? bo gdy ważę piersi przed grillowaniem ważą o 50gr więcej i nie wiem gdzie one tracą swoją masę bo tłuszczu i wody z nich jest cały... ???
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 151 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 7410
przed obróbką :)

'Nie mam ciała: wytrzymałość czynię swym ciałem'

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 50 Napisanych postów 10140 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 38697
Ważysz surowe.
Resztę produktów też ważysz przed obróbką termiczną
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 120 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 2649
ale nie odpowiedziałeś na moje pytanie czy 100g usmażonych piersi ma 21 g biała czy surowe mięso tyle ma? jak smażone tyle ma to muszę robić porcje po 260gr przed smażeniem bo do tej pory robiłem po 200gr i myślałem ze w tych 200gr mam 42gr biała.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 120 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 2649
chacyzk nie widziałem twojej odpowiedzi,
czyli jak zrobie porcje po 200gr z której po grillowaniu robi się 150gr to i tak dostarczam 42gr biała Tak ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6267 Napisanych postów 76019 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754787
Tak. Wystarzy zastanowic sie dlaczego zmniejsza sie waga miesa po pieczeniu i wszystko bedzie jasne.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 6529 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 39912
mnie juz to powoli zaczyna denerwowac




Zmieniony przez - TyToNieJA w dniu 2007-11-29 15:20:59

Początkujący Kucharz :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 1056 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 25143
Każdy produkt ważysz przed obróbką termiczną



Co do tytułu to waŻycie się pisze

Zmieniony przez - kuba.s w dniu 2007-11-29 18:15:59

Oko za oko, ząb za ząb,...

A czemu dupa jest za pieniądze

kkoksiarz: "gdybym wrzucił jakieś czyste białko to efekty były by bardZiej zauważalne"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 120 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 2649
Ok. Dzięki wśiem.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dieta na mase dla kolegi do sprawdzenia

Następny temat

16 lat- chce zrzucic jeszcze 5 kg i wyrzeźbić ciało trenuje od 4m-cy i schudlem 20kg

WHEY premium