...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Nie znam sie na tym czy jest to w gastronomi.W USA produkt bardzo popularny nie tylko wsrod kulturystów.Szkoda ,ze nie ma tej pompy.
http://www.eggwhitesint.com/store.php?crn=66
http://www.eggwhitesint.com/store.php?crn=66
Życie jest zbyt krótkie, by być małym...
www.fitnessauthority.pl
www.premiumsports.pl
...
Napisał(a)
Kacie kiedys cos wspominales
ze moze wypali
wprowadzenie tego do PL
ze moze wypali
wprowadzenie tego do PL
"to jest ten co za kilka puszek bialka wytatuował sobie znak firmowy na plecach?" leże i kwicze
...
Napisał(a)
w Usa jest chyba zakaz zabawy z jakami w produkcji gastronomicznjej
ponoc wylacznie pasteryzowane lub gotowane na twardo
w pl tez niebawem
ponoc wylacznie pasteryzowane lub gotowane na twardo
w pl tez niebawem
...
Napisał(a)
Ja sie tym nie zajmuje.Te bialko jest chyba pasteryzowane.Paweł Kleineder zajmuje sie tym i chyba robi mu to jakas firma w Gdańsku.Nie ma strony internetowej z informacjami?
Życie jest zbyt krótkie, by być małym...
www.fitnessauthority.pl
www.premiumsports.pl
...
Napisał(a)
Idealne do Omletu .. i nie drogie.
Dobrze widzę, że reklamuje to sobą Pani Wioletta Pyrłowksa?
Dobrze widzę, że reklamuje to sobą Pani Wioletta Pyrłowksa?
...
Napisał(a)
I chyba Majek też.
Życie jest zbyt krótkie, by być małym...
www.fitnessauthority.pl
www.premiumsports.pl
...
Napisał(a)
Te białka produkuje taka właśnie firma, "Czachorowski Polska".
Polska strona tego białka to eggwhites.pl , ale jeszcze nie działa.
W smaku i konsystencji to takie samo białko jak naturalnie gdy oddzielimy je od zółtka. Z tym że jest pasteryzowane.
Polska strona tego białka to eggwhites.pl , ale jeszcze nie działa.
W smaku i konsystencji to takie samo białko jak naturalnie gdy oddzielimy je od zółtka. Z tym że jest pasteryzowane.
sonbaty http://www.atleta.pl
członek mafia.suple.hardcor.pl
Polecane artykuły