to prawda ze suple olimpu zbrylają sie ale nie jest to winna firmy i kontrola nie pomoże bo zazwyczaj sie zbrylają podczas złego przechowywania w sklepach i na magazynach.
kiedys pracowałem w fir kur speedpol w kat. oni w lato mają tam z 30 ponad stopni lekkim ch>>>m.
sam nawet miałem problem z
creafusion w proszku, robiłem cykl i musiałem go przerwać z powodu zerwania stawu łokciowego.
po miech zrobił sie ciemno brązowy.
pewnie zastanawiacie sie czemu??
juz wyjaśniam ponieważ po pierwszym otwarciu pudełko nie jest tak szczelne jak powinno!!! dostaje sie tam powietrze które po dłuższym NIE otwieraniu nagrzewa sie delikatnie potem zaczyna parowac i w tedy się skrapla i w suplu zachodzą reakcje chemiczne po których zazwyczaj jakaś część sie zbryla ,a jakaś przechodzi w inny stan (creafus zamienia sie w błotną mączkę !!!po 1,5 miechu nie otwier)
zdarza sie ze w oryginalnych pud powietrze nie zostało odessane dobrze!!!!
zas jeśli my przerywamy cykl ro najlepiej schować supla do lodówki i od czasu do czasu otworzyć by była jakaś tam cyrkulacja powietrza
TaKIE JEST MOJE ZDANIE
najgorsze opakowania ma firma TREC