Szacuny
2
Napisanych postów
450
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
8102
Witam,
Chcę dowiedzieć się jakimi przykładowymi 'składnikami' mogę zastąpić tzw 'chudy twaróg' który widnieje w mojej diecie na mase. Tzn chodzi o to iż - niestety - zupełnie mi on nie podchodzi (kwestie smakowo-estetyczne). Do mleka udało mi się juz przekonać, nawet oliwa z oliwek to już dla mnie 'pestka', ale tego po prostu nie toleruje (a wiem że powinienem).
Jeśli istnieje potrzeba mogę wrzucić tu moją diete, ale było ona już przez dział ten sprawdzana (i została zatwierdzona).
Szacuny
2
Napisanych postów
450
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
8102
nie pamiętam teraz dokładnie tych paramterów, ale sumy wyglądały raczej ok (brakowało Ciut tłuszczy, ale dodałem troche wiecej oliwy). Czyli np mogła by byc jajecznica z jednego jajka z tym chlebem?