Szacuny
1
Napisanych postów
413
Wiek
39 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
2606
1)Połączenie glikocjaminy i betainy w odpowiednich proporcjach wspomaga naturalną produkcję kreatyny przez organizm oraz magazynowanie fosfokreatyny w mięśniach. Ostatnie badania dowodzą, że glikocjamina ma znacznie lepsze możliwości transportowe niż glukoza
2) Maltitol - (E 965) Syntetyczna substancja słodząca i regulator wilgotności. Mniej słodki od cukru.
3)
Mariusz Pudzianowski - Biała Rawska
Mariusz Strzeliński - Elbląg
Piotr Głuchowski - Warszawa
Kamila Porczyk - Warszawa
Niewielu nas lubi większość nienawidzi a wszyscy się nas boją LECH POZNAŃ
Szacuny
11149
Napisanych postów
51569
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
hm vector, wez pod uwage ze to nie jest akcja harytatywna, tylko promocja firmy... jezeli szukasz pracy, lub zasiłku itp to sa od tego inne instytucje (dobrze mi znane.. jako bezrobotnemu i absolwentowi bez studiów (->przerost ambicji))
ja wysylam dziennie na tym forum kilkadziesiat postów, więc sobie wyśle i tu, na luzie i tak radze kazdemu do tego podchodzic
Szacuny
90
Napisanych postów
6919
Wiek
48 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
36479
Ludziska co wy tacy wszyscy nerwowi jestescie?!
Przeciez swieta ida!!!
Nie psujcie sobie nastroju bo ktos tam wygral a wy nie!
Nie warto!
Przeciez to jest zabawa i tak trzeba to wszystko traktowac!
Cieszmy sie z tymi ktorzy wygrali!
Olimp wpadl na super pomysl i chwala mu za to!
Nie zepsujcie tego wszystkiego dla kilku kapsulek kretki czy taurynki!!!
Jak sie uda to super a jak nie to moze innym razem wygracie worek odzywek? :)
Szacuny
0
Napisanych postów
22
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
19191
1. Z glikocjaminą stosujemy(łączymy) zawsze betaine. Betaina przemienia homocysteinę w metioninę, która metyluje glikocjaminę do kreatyny.
2. Maltitol(E 965) jest substancją słodzącą, substytutem sacharozy. W batonach służy jako słodzik. Ponadto maltitol należy do grupy alkoholi cukrowych. Alkohole te posiadają kaloryczność taką jak sacharoza, ale z uwagi na to, że są wolniej absorbowane w przewodzie pokarmowym, nie podwyższają zawartości glukozy we krwi i poziomu insuliny.
Wartość kaloryczna maltitolu to 2.4 Cal/g
Chemiczna formuła maltitolu to C12-H24-O11
3. Kamila Porczyk - Warszawa
Piotr Głuchowski - Warszawa
Mariusz Strzeliński - Elbląg
Mariusz Pudzianowski - Biała Rawska
Szacuny
3
Napisanych postów
260
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
6605
1) Z glikocjaminą stosujemy zawsze betaine. Betaina przemienia homocysteinę w metioninę, która metyluje glikocjaminę do kreatyny.
2. Maltitol(znak E 965) jest substancją słodzącą oraz substytutem sacharozy. W batonach jest wykorzystywany jako słodzik. Ponadto maltitol należy do grupy alkoholi cukrowych. Alkohole te posiadają kaloryczność taką jak sacharoza, ale z uwagi na to, że są wolniej absorbowane w przewodzie pokarmowym, nie podwyższają zawartości glukozy we krwi i poziomu insuliny.
3)
Piotr Głuchowski - Warszawa
Kamila Porczyk - Warszawa
Mariusz Pudzianowski - Biała Rawska
Mariusz Strzeliński - Elbląg
Szacuny
11149
Napisanych postów
51569
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
aha... jeszcze jedna sprawa... wiekszosc marudzi ze jest bieda... owszem jest... ale jak prosilem zeby w pajacyka klikac, bo to dla ktorych totalnie nic nie maja to mnie wiekszosc zlala