Dokladnie jak domer.
Taka charakterystyka - ciezka rozpuszczalnosc, kiepski smak, piana itd - jest popularna w bialkach roslinnych.
Bialka pszeniczne dosc kiepsko sie mieszaja i ich znaczny dodatek w wpc bedzie latwo namierzyc. Podobnie bialko sojowe, tutaj z kolei bardziej smak jestem w stanie wyczuc niz obecnosc w konsystencji. Soja jest dosc charakterystyczna w smaku, nawet jak sa to bialka smakowe.
Tutaj podrzuce ciekawostke jaka pojawila sie w sklepie SFD Bialko z drozdzy
https://sklep.sfd.pl/ALLNUTRITION_Yeast_Protein-opis41988.html
sam jestem ciekaw smaku, bo do tej pory oprocz WPC nic nie potrafilo mnie przekonac do siebie :)
Taka charakterystyka - ciezka rozpuszczalnosc, kiepski smak, piana itd - jest popularna w bialkach roslinnych.
Bialka pszeniczne dosc kiepsko sie mieszaja i ich znaczny dodatek w wpc bedzie latwo namierzyc. Podobnie bialko sojowe, tutaj z kolei bardziej smak jestem w stanie wyczuc niz obecnosc w konsystencji. Soja jest dosc charakterystyczna w smaku, nawet jak sa to bialka smakowe.
Tutaj podrzuce ciekawostke jaka pojawila sie w sklepie SFD Bialko z drozdzy
https://sklep.sfd.pl/ALLNUTRITION_Yeast_Protein-opis41988.html
sam jestem ciekaw smaku, bo do tej pory oprocz WPC nic nie potrafilo mnie przekonac do siebie :)
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/