Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Nazwa produktu B T W
Flądra wędzona 23.3 1.9 0
Dorsz wędzony 22.1 0.5 0
Szynka z piersi kurczaka 21.2 1.2 0.2
Tuńczyk w wodzie 21 1.2 0
Wędzonka wołowa gotowana 20.9 2 0
Wołowina pieczeń 20.7 3.6 0
Wątroba wieprzowa 20.4 4.5 2.6
Polędwica z piersi kurczaka 20.4 1.2 0
Wątroba wołowa 20.3 2.1 6
Wołowina polędwica 20.1 3.5 0
Halibut biały świeży 20.1 2.3 0
Cielęcina udziec 19.9 3.1 0
Cielęcina łopatka 19.9 2.8 0
Ser twarogowy chudy 19.8 0.5 3.5
Łosoś konserwowy (a'la czerniak) 19.7 6 0
Pstrąg tęczowy świeży 19.5 2.7 0
Mięso z piersi indyka bez skóry 19.2 0.7 0
Wątróbka z kurczaka 19.1 6.3 0.6
Ser twarogowy półtłusty 18.7 4.7 3.5
Wątroba cielęca 18.4 4.8 3.9
Mięso z udźca indyka ze skórą 18.4 6.4 0
Szczupak świeży 18.4 0.9 0
Mintaj świeży 18.3 0.8 0
Żołądek z kurczaka 18.2 4.2 0.6
Karp świeży 18 4.8 0
Szynka wołowa gotowana 17.8 3.1 0
Skumbria w pomidorach 17.5 5 0
Kiełbasa szynkowa z indyka 17.2 2 0.2
Szynka z udźca kurczaka 17.2 5.3 0
Morszczuk świeży 17.2 2.5 0
Szynka z indyka 17.1 1.6 0.1
Przyprawa do zup w płynie Maggi 17.1 0 0
Dorsz świeży filety bez skóry 17 0 0
Serce wołowe 16.8 6 0.6
Flądra świeża 16.5 0.7 0
Kiełbasa szynkowa z kurczaka 16.2 5 0
Nerki wieprzowe 16 3.2 1.7
Flaki 16 2.2 0
Serek pieczarkowy 15.9 4 3.5
Serce wieprzowe 15.9 2.1 1.6
Indyk patroszony 15.9 5.7 0.3
Płuca wołowe 15.9 1.5 0
Polędwica z indyka 15.8 4.6 0.1
Kurczę chude oskubane 14.2 2 0
Kura chuda oskubana 12.8 2.9 0
Serek twarogowy ziarnisty 12.3 4.3 3.3
Konserwa drobiowa (średnio) 11.5 4.3 0
Białko jaja kurzego 10.8 0 0.8
Flądra wędzona 23.3 1.9 0
Dorsz wędzony 22.1 0.5 0
Szynka z piersi kurczaka 21.2 1.2 0.2
Tuńczyk w wodzie 21 1.2 0
Wędzonka wołowa gotowana 20.9 2 0
Wołowina pieczeń 20.7 3.6 0
Wątroba wieprzowa 20.4 4.5 2.6
Polędwica z piersi kurczaka 20.4 1.2 0
Wątroba wołowa 20.3 2.1 6
Wołowina polędwica 20.1 3.5 0
Halibut biały świeży 20.1 2.3 0
Cielęcina udziec 19.9 3.1 0
Cielęcina łopatka 19.9 2.8 0
Ser twarogowy chudy 19.8 0.5 3.5
Łosoś konserwowy (a'la czerniak) 19.7 6 0
Pstrąg tęczowy świeży 19.5 2.7 0
Mięso z piersi indyka bez skóry 19.2 0.7 0
Wątróbka z kurczaka 19.1 6.3 0.6
Ser twarogowy półtłusty 18.7 4.7 3.5
Wątroba cielęca 18.4 4.8 3.9
Mięso z udźca indyka ze skórą 18.4 6.4 0
Szczupak świeży 18.4 0.9 0
Mintaj świeży 18.3 0.8 0
Żołądek z kurczaka 18.2 4.2 0.6
Karp świeży 18 4.8 0
Szynka wołowa gotowana 17.8 3.1 0
Skumbria w pomidorach 17.5 5 0
Kiełbasa szynkowa z indyka 17.2 2 0.2
Szynka z udźca kurczaka 17.2 5.3 0
Morszczuk świeży 17.2 2.5 0
Szynka z indyka 17.1 1.6 0.1
Przyprawa do zup w płynie Maggi 17.1 0 0
Dorsz świeży filety bez skóry 17 0 0
Serce wołowe 16.8 6 0.6
Flądra świeża 16.5 0.7 0
Kiełbasa szynkowa z kurczaka 16.2 5 0
Nerki wieprzowe 16 3.2 1.7
Flaki 16 2.2 0
Serek pieczarkowy 15.9 4 3.5
Serce wieprzowe 15.9 2.1 1.6
Indyk patroszony 15.9 5.7 0.3
Płuca wołowe 15.9 1.5 0
Polędwica z indyka 15.8 4.6 0.1
Kurczę chude oskubane 14.2 2 0
Kura chuda oskubana 12.8 2.9 0
Serek twarogowy ziarnisty 12.3 4.3 3.3
Konserwa drobiowa (średnio) 11.5 4.3 0
Białko jaja kurzego 10.8 0 0.8
...
Napisał(a)
kogiel musisz fszedzie te zdjecie wstawiac i obrzydzac mi picie mleka
jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak
Polecane artykuły