Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Możesz więc wrzucić po treningu np. 100g carbo. Jednak po co Ci to białko, skoro masz go za dużo?
...
Napisał(a)
Zmniejsz dowolne źródło białka. Przecież nie będzie tak jadł codziennie, aby określać w to w zmniejszaniu kurczaka. Ogólnie zmniejszyć należy źródła białka.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
czyli jesz o 10 a potem o 12, po posiłku toi tak minimum to z godzinkę trzeba odpocząć.
Węgle mozesz uzupełnić owocami idzie sezon, będą świeże
Węgle mozesz uzupełnić owocami idzie sezon, będą świeże
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
A gdybym zmienił 100g mutanta na 100g carbo? Obniżyłbym dzięki temu białko i podbił węgle?
...
Napisał(a)
Zmniejsz po prostu ilość źródeł białka w diecie. Jeżeli nie wiesz co jest źródłem białka, to polecam poczytać:
https://www.sfd.pl/BIAŁKO,_jakie_wybrać_Z_czego_czerpać_-t1135440.html
https://www.sfd.pl/BIAŁKO,_jakie_wybrać_Z_czego_czerpać_-t1135440.html
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Wiem co jest źródłem białka :)
Ale nie mam z czego tego zmniejszyć.
Mam odjąć jajka, które są dobrym źródłem białek? Mięso? Wiem co mam zrobić ale proszę o pomoc konkretnie co odjąć a co dodać, bo to że ja mam za dużo białka to wiem. Potrzebuje rady czym je zastąpić :)
Jeśli dodam znowu jakiś ryż bądź makaron to nie dam rady tego zjeść w ciagu dnia.
Pozdrawiam
Ale nie mam z czego tego zmniejszyć.
Mam odjąć jajka, które są dobrym źródłem białek? Mięso? Wiem co mam zrobić ale proszę o pomoc konkretnie co odjąć a co dodać, bo to że ja mam za dużo białka to wiem. Potrzebuje rady czym je zastąpić :)
Jeśli dodam znowu jakiś ryż bądź makaron to nie dam rady tego zjeść w ciagu dnia.
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Zmniejsz wszystkie źródła białka w diecie lub część z nich. Jak Ci pasuje. Podbij z kolei tłuszcze, spokojnie do 120-150g jeżeli nie jesteś w stanie zjeść węglowodanów.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Rozumiem. Czy jest różnica miedzy bialkiem roślinnym a zwierzęcym?
Chodzi mi o to, że jakąś część białka w mojej diecie to białka pochodzenia roślinnego. Czy je również powinniśmy wliczać normalnie do makroskładników?
Chodzi mi o to, że jakąś część białka w mojej diecie to białka pochodzenia roślinnego. Czy je również powinniśmy wliczać normalnie do makroskładników?
Polecane artykuły