Szacuny
0
Napisanych postów
42
Wiek
37 lat
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
13292
moja dieta wygląda mniej więcej tak:
W dni treningowe po treningu białko WPC, czasami zamiast jajek sadzonych na kolacje np łosoś lub serek wiejski. Smaże na oleju kokosowym. Np w niedziele trochę sobie odpuszczam tzn np zamiast ryzu ziemniaki. Pierś raz gotowana raz grilowana.
Zmieniony przez - securitytcz w dniu 2017-05-23 08:27:43
Zmieniony przez - securitytcz w dniu 2017-05-23 08:35:20
Szacuny
0
Napisanych postów
42
Wiek
37 lat
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
13292
Dlaczego olwej i pestki dyni do wyeliminowania? Na czym mam smażyć? na Kujawskim?
Kilka postów wyżej ktoś napisał, że do smażenia olej kokosowy. Pestki dyni tez czytałem, że są ok. Wędliny sklepowe złe, sam wędlin nie potrafię robić...
Zmieniony przez - securitytcz w dniu 5/23/2017 10:24:20 AM
Szacuny
1717
Napisanych postów
27216
Wiek
29 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
516400
Zatem zamień te produkty. Olej kokosowy jest tłuszczem stabilnie termicznym wobec tego może go używać do smażenia.
Niemniej jednak unikaj długotrwałego, agresywnego smażenia. Możesz wzbogacić potrawy o przyprawy korzenne jak i ziołowe, zawierają bowiem bioaktywne substancje mające silne właściwości przeciwutleniające. Mogą zatem znosić pewne szkodliwe związki wytwarzane podczas smażenia.