Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Nie jest. Najlepszej jakości jest dieta urozmaicona a nie ukierunkowana np głównie na wołowinę. Nie jest to tanie mięso, więc jak kogoś nie stać, to oczywistym jest, że nie będzie jadł często. Równie dobrze można zjeść łopatkę wieprzową, która jakościowo jest podobna.
1
...
Napisał(a)
Podobno wołowina zawiera najwięcej tzw. naturalnej kreatyny - czyli nie prawda to ?
Pozdr!
Pozdr!
...
Napisał(a)
Nie ma to znaczenia, czy zawiera więcej kreatyny, czy mniej. Takimi szczegółami nie ma sensu zawracać sobie głowę.
1
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Dzieki SUper dobrze wiedzieć, bo steki rujnowały mnie finansowo. Będę jadł 2 razy w tygodniu w takim razie.
A podroby to gorzej smakują? Trzeba je raczej lubić co ?
A podroby to gorzej smakują? Trzeba je raczej lubić co ?
...
Napisał(a)
Hm podroby dla mnie jak każde mięso. Masz duże pole do popisu.. z kurczaka masz żołądki(dla mnie to alternatywa piersi z kurczaka), podudzia, udzia, serca,. Wątróbka spoko, golonka itp :)
1
...
Napisał(a)
Dzięki. Poeksperymentuje w takm razie Zacznę od żołódków, jeśli smak podobny do piersi
...
Napisał(a)
To już kwestia gustu i tego jak operujemy w kuchni. Polecam dział kuchnia sfd. Na pewno znajdziesz tam sporo ciekawych przepisów:
https://www.sfd.pl/Kuchnia_SFD-f356.html
https://www.sfd.pl/Kuchnia_SFD-f356.html
1
Moderator działu Odżywianie
Poprzedni temat
zapotrzebowanie
Następny temat
Spożywanie masła orzechowego i przygotowanie wołowiny
Polecane artykuły