Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
1288
Napisanych postów
1267
Wiek
39 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
32297
lodzianin1
dziwna sprawa ze kolor się zmienił , ale ja bym wbił z 0.5 ml na próbę czy wszystko ok
kolor z wodnistego na słomkowy wyraźna zmiana koloru, trzymał to koło 60min w piekarniku w temp. 125 stopni bo tak wyczytał na internecie Wczoraj wbił 1ml ból jak by mniejszy ale nadal boli za mocno aby bawić się tym długie tygodnie Dodam że kolega dostał informacje że bolda ace nie rozpuści sie w oleju wiec prawdo podobnie jest czym innym zastąpiony Dziś testowaliśmy po kropli na palce i olej to to nie jest na 100% Wiesz coś lodzianin o tym piekarniku czy da sie uszkodzić jakoś towar wysokimi temperaturami ?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
94891
Napisanych postów
364898
Wiek
48 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1670402
Z tego co wiem nie da sie raczej nic zepsuc.ale nie znam sie na tym od strony produkcji.bilem dlugo tri pobolewal na poczatku pozniej byl lekki dyskomfort u mnie.czulem miejsce po iniekcji ze 2 dni.ale lekko tak wiec lecialem kilka miechow po 900 mg week.sa tutaj ludzie co znaja sie na gotowaniu to moze cos podpowiedza.bo nie chce w blad kogos wprowadzic.
Szacuny
907
Napisanych postów
35146
Wiek
84 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
814700
Da sie uszkodzic towar wysoka temperatura ale 125 to nie jest wysoka temperatura i towar tak jedynie sobie wysterylizowales i z boldem niz zlego sie nie stalo, Cos sie lekko utlenilo, moze jakas czesc rozpuszczalnika Nie powinien to byc jakis duzy problem.
1
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
Szacuny
1288
Napisanych postów
1267
Wiek
39 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
32297
miczelx
Da sie uszkodzic towar wysoka temperatura ale 125 to nie jest wysoka temperatura i towar tak jedynie sobie wysterylizowales i z boldem niz zlego sie nie stalo,
Cos sie lekko utlenilo, moze jakas czesc rozpuszczalnika
Nie powinien to byc jakis duzy problem.
Dzieki micz że sie odezwales, czym może być spowodowana zmiana koloru po wyjeciu z piekarnika Mowisz że nic sie nie stało z towarem?
Szacuny
907
Napisanych postów
35146
Wiek
84 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
814700
Ernest_18
Dzieki micz że sie odezwales, czym może być spowodowana zmiana koloru po wyjeciu z piekarnika Mowisz że nic sie nie stało z towarem?
Utlenieniem sie ktorej skladowej srodka (jako calosci plynu), ale w minimalnym stopniu wg mnie
bolda nie uszkodzi sie w takiej temp bez obaw
Co zostalo uzyte do rozpuszczenia calosci to trudno powiedziec, cos moglo zareagowac na temp zmiana koloru
Tak jak pisalem osobiscie nie przejmowalbym sie za bardzo
1
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
Szacuny
1288
Napisanych postów
1267
Wiek
39 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
32297
miczelx
Ernest_18
Dzieki micz że sie odezwales, czym może być spowodowana zmiana koloru po wyjeciu z piekarnika Mowisz że nic sie nie stało z towarem?
Utlenieniem sie ktorej skladowej srodka (jako calosci plynu), ale w minimalnym stopniu wg mnie
bolda nie uszkodzi sie w takiej temp bez obaw
Co zostalo uzyte do rozpuszczenia calosci to trudno powiedziec, cos moglo zareagowac na temp zmiana koloru
Tak jak pisalem osobiscie nie przejmowalbym sie za bardzo
Dzieki za pomoc dodam jeszcze ze na pw pewna osoba mi napisala ze ma 2 butle tri-bolda i jedna wlasnie z zawartoscia koloru slomkowego zas droga jak woda Jak tak szukamy czytamy to w internecie jego kolor to wlasnie slomkowy Czyli moze ten-tri bold nie byl podany w produkcji wysokiej temp skoro po piekarniku jego barwa jest taka jak powinna