...
Napisał(a)
dzięki za rady. doczytalem wlasnie i serio taka podaz bialka ktora mam teraz w diecie jest przesada :) zmienilem rozklad i bede celowal w 400g wegli 160 bialka 107 tluszcze to juz bedzie bardziej akceptowalne ?
...
Napisał(a)
Wydaje się ok. Kwestia obserwacji obwodów i sprawdzenia w praktyce, jak się to sprawdzi.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Tłuste ryby oraz mięsa, podroby, oliwa z oliwek, olej kokosowy, orzechy (laskowe, włoskie, brazylijskie, nerkowce), awokado.
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
...
Napisał(a)
Niestety nie są. Jest to ew. dodatek smakowy do jakiegoś posiłku.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Abstrahuując na chwilkę od tematu. ( możesz usunąć ten post jak przeczytasz )
Chciałem Ci dać znać tylko.
Domer, zaktualizuj swój avatar na nowo, bo nie wiem czy zauważyłeś, ale pojawił się jakiś błąd.
https://www.sfd.pl/Zgłaszanie_błędów__TUTAJ!__tylko_wg_procedury_z_1_posta!-t900143-s25.html#post6
Chciałem Ci dać znać tylko.
Domer, zaktualizuj swój avatar na nowo, bo nie wiem czy zauważyłeś, ale pojawił się jakiś błąd.
https://www.sfd.pl/Zgłaszanie_błędów__TUTAJ!__tylko_wg_procedury_z_1_posta!-t900143-s25.html#post6
...
Napisał(a)
smalcu moge używać do smażenia ? Jakich tłuszczy unikach a jakich starać się dostarczać ?
Poprzedni temat
Problem przy odchudzaniu, masa czy dalej redukcja?
Następny temat
Powrót do treningu--- masa czy jeszcze redukcja??
Polecane artykuły