SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Jajka do Omleta. Jaka wartość odżywcza?

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 2062

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 199 Napisanych postów 1532 Wiek 26 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 11842
Tłuszcze które wykorzystujesz do smażenia, itp zawsze wliczaj. Wszystko ważymy przed obróbką. Dodać od siebie mogę że kilka razy ważyłem jajka "L" i średnio każde jajko praktycznie miało 40g białka i 20g żółtka. Nie ma się co spinać bo ilości podane w kalkulatorach na całej jajko są podobne do tych jakby liczyć żółtko i białko zważone...
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Wliczanie znacznej ilości warzyw do bilansu?

Następny temat

tłuszcz podnosza insuline?

WHEY premium