...
Napisał(a)
Ale moim zdaniem chyba lepsze zrobić panierkę z bułki która ma błonnik niż bułka która go nie ma, ale tak czy siak - czy w takim razie usmażenie 2 kotletów na 15 g oleju rzepakowego jest dobre czy jeszcze bardziej ograniczyć ilość tłuszczu - pytam bo nie chce rezygnować z tak dobrego obiadku :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Zamien rzepak na smalec Walory smakowe wzrosna, a i zdrowotnie lepiej wychodzi
Jak raz na jakis czas wrzucisz takei danie tragedii nie bedzie
Jak raz na jakis czas wrzucisz takei danie tragedii nie bedzie
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
...
Napisał(a)
Pomyśl o smażeniu bez bułki.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Polecane artykuły