...
Napisał(a)
no właśnie o gęstość chodzi żeby się nie rozlał jak naleśnik..dzięki
...
Napisał(a)
Jak Ci wychodzą za wodniste to dodajesz płatki albo mąkę :D Metoda prób i błędów i gwarantuje Ci, że niedługo będziesz mistrzem pancaków :D :D
...
Napisał(a)
ooo kolejny blog do podglądania
Grubenzo - soda jest po to żeby unieść placki, to działa jak proszek do pieczenia, a skrobia zagęszcza więc chyba zamiennik niekoniecznie dobry
Grubenzoa sode można skrobią zastąpić? :P żeby taki kopiec zrobić to tak pi razy oko jakie proporcje?
Grubenzo - soda jest po to żeby unieść placki, to działa jak proszek do pieczenia, a skrobia zagęszcza więc chyba zamiennik niekoniecznie dobry
"Pamiętaj, iż twoja własna determinacja, by osiągnąć sukces, liczy się bardziej, niż cokolwiek innego na świecie." (Abraham Lincoln)
.
.
http://www.sfd.pl/[BLOG]__SFORCIA__Czas_na_równowagę_i_powrót_do_formy!!_-t1150356-s1.html
Poprzedni temat
Prawie tradycyjne kurcze pieczone z młodymi ziemniakami i sałatą
Następny temat
Ciasteczkowo - jaglane GOFRY
Polecane artykuły