...
Napisał(a)
Ja najpierw urzywałem podwójnego i uwarzam ze jest bardzo wporzadku. Nie oddycha sie wcale jakos zle jest na prawde ok. Teraz mam pojedynczy i mnie w****ia bo mi wypada no ale pewnie zle uformowalem. Duzy plus podwojnego-zle uformujesz a mimo to nie wypada
...
Napisał(a)
Skoro juz o ochraniaczu mowa, to ja mam z moim taki problem. Probowalem formowac wedlug przepisu podanego w jednym z wczesniejszych tematow, ale nie wychodzi. Tam bylo opisane, ze szczena ma sie trzymac, nawet jak sie paszcze otworzy. A umnie wypada... Nie miala zadnej instrukcji, wiec nie wiem, moze trzeba ja inaczej potraktowac. Jakies sugestie?
ps. ochrona na gore firmy Espada.
ps. ochrona na gore firmy Espada.
...
Napisał(a)
bobbik spruj włożyć jeszce raz w ukrop ale teraz na troszke dłużej i uformuj palcami i językiem mi sie udało bo też mi wypadał a teraz siedzi
...
Napisał(a)
Ja jak uformowalem, to nie sciagalem z zebow i zaczolem pic zimna wode. Teraz lux pasuje
...
Napisał(a)
Nie przesadzaj z tym ukropem. Woda powinna być gorąca ale tak żebyś mógł ten ochraniacz wsadzić na zęby i swobodnie go uformować nie parząc się. Potem kiedy go uformujesz wyjmij delikatnie z ust i od razu do zimnej wody.
WHO DARES WINS
...
Napisał(a)
Dzięki za podpowiedzi. Próbowałem już i zasysania i palcami...LOL. Ale jakoś średnio wychodzi. Może po prostu za krotko go namaczam we wrzątku, bo jak narazie ograniczam się do 30 sekund (zgodnie z przeczytanymi tutaj zaleceniami). Jutro po treningu popróbuje wstawić go na dłużej. Jak się rozgotuje to trudno. Na szczęście to tylko 8 zł.
...
Napisał(a)
ja wrzuciłem w urop do szklanki odczekałęm 15 sekund wylałem wode ze szklanki i wsadziłem w gębe i wcale sie niepoparzyłem
...
Napisał(a)
W sumie nie w tym problem, że boję się poparzenia. Po wspomnianych 30 sekundach wcale tak mocno gorące nie jest, żeby nie dało się "zjeść". Więc może jednak za krótko gotuję... Będę dalej próbował, ale wszelkie sugestie miło widziane...
...
Napisał(a)
No i tydzien starań, gotowań, zgryzień i innych takich i nic. Mało tego, nawet jak się jakoś tam uformuje, to potem wraca do początkowej formy. I już nawet przeszedłem do gotowania 2 minuty. Czyżby Espada była taka twarda, czy może nie da się uformować? Kto mi coś podpowie?
Polecane artykuły