SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[BLOG] Zdem - Od zera do kaloryfera

temat działu:

Odchudzanie i forma po męsku

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5966

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 36 Wiek 30 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 317
Redukcja...

A ja się czuje jak na masie :D



...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2586 Napisanych postów 29969 Wiek 42 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 200205
tak na sucho?

"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 36 Wiek 30 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 317
Jup :D pare kapek chilli na kurczaka i wooooooooda
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 36 Wiek 30 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 317
DZIEŃ 8 - TRENINGOWY ( 17:00-18:00 )




...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2586 Napisanych postów 29969 Wiek 42 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 200205
dane dla piersi wprowadzasz sam - czy sa juz w programie?

"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 36 Wiek 30 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 317
Sa, juz w programie, ważone po ugotowaniu.
Zamrożone są to ciężko przed wyważyć

Zmieniony przez - Zdem w dniu 2014-11-11 12:29:06
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2586 Napisanych postów 29969 Wiek 42 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 200205
ale nie wydaje mi sie ze 'po' 100g ma 33gram białka
to by wychodziło na to że tracą 40% wagi [wody],skoro 100g przed obróbką ma 21g

Zmieniony przez - solaros w dniu 2014-11-11 12:37:15

"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 36 Wiek 30 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 317
Tteraz to już nie wiem jak się do tego zabrać ;/
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2586 Napisanych postów 29969 Wiek 42 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 200205
prosta matematyka
skoro surowy kawalem 100g ma 21g
a biby po ugotowaniu 100g ma 33
to przed obróbką mięso musi wazyć jakieś 155g
co nie wydaje mi się mozliwe jesli chodzi o piers z kurczaka

waż - jęsli juz ważysz - wszytsko przed obróbką
strat duzych nie ma [no chyba że fat]
masz te 150g przed obrobka i wiesz że masz 30gram bialka
a ile bedzie wazyc po obrobce - to nie ma znaczenia - bo bialka nadal bedzie te 30gram

to samo makaron/ryz etc.

obróbka to sliski temat - dlatego ważyc lepiej przed
ile wody straci mięso czy zyskaja nasiona - trudno przewidzieć

ale to woda

białko czy wegle zarówno przed i po = ~const

"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 36 Wiek 30 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 317
OK SZEFIE !
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

[BLOG] xFaridx/Dzienik treningowy

Następny temat

Pomoc w ułożeniu planu treningowego (redukcja )

WHEY premium