...
Napisał(a)
Ja zawijałem w folię, lałem na patelnię wodę i dusiłem / gotowałem tak mięso pod przykrywką. Wychodziło miękkie. W piekarniku pewnie też by mi zeschło.
...
Napisał(a)
wiecie, że jest taki dział jak kuchnia nie?
pytanie po co przy taj piersi, skoro ani ona "zdrowsza", ani też redukcji nie przyśpieszy?
pytanie po co przy taj piersi, skoro ani ona "zdrowsza", ani też redukcji nie przyśpieszy?
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Nie wiem Koniu , to moja 1wsza redukcja i nie miałem o tym pojęcia w ogólę , zawsze byłem szczupły i robiłem masę , bez liczenia kalori itp i wszystko fajnie rosło, a tłuszczu mało . Poczytałem trochę , pooglądałem o LC , i tak jem z mięs pierś , ryby czasem , wołowina - tylko to , nie wiedziałem że świnie można jeść :P
...
Napisał(a)
już mi się wogle , tego wszystkiego liczyć nie chce , kuźwa, liczyć te kalorie,BTW ile można , psycha mi chyba siada , a to dziwne bo kilka dni temu miałem Chet Meala:P chyba za mało tych frytek zjadłem haha :) a było ponad 0,5kg:P . Pytanie mam do ciebie Koniu .
Czy jak już skończę tą redukcje , będe mógł robić masę bez liczenia kalori?:P , jakoś wrócić powoli do poziomu stabilizacji, a potem już jeść , "normalnie" tznaczy że będe wiedział że mam + ale bez liczenia
Czy jak już skończę tą redukcje , będe mógł robić masę bez liczenia kalori?:P , jakoś wrócić powoli do poziomu stabilizacji, a potem już jeść , "normalnie" tznaczy że będe wiedział że mam + ale bez liczenia
Polecane artykuły