Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
...
Napisał(a)
lodzianin1masz bar z żarciem na siłce ?
W Warszawskim Centrum Atletyki serwują* (ostatni raz ta byłem przed świetami w grudniu chyba to jeszcze serwowali kure warzywa i makaron/ryz :D )aleabstrach**ac od tematu szamy sprzedawanej na siłce to jest to najbardziej kozacka siłownia na jakiej byłem. Szkoda tylko, ze multisporta nie honorują bo raz na jakiś czas bym te 22 km podjechał.
Baj de łej Grek byłem ostatnio w promenadzie w pure i znacznie większy jest niż na targówku nie ?
...
Napisał(a)
-350g.aktywnego zakwasu
-300g.maki zytniej 950
-300g. maki zytniej 2000
-po garsci siemia lnianego,sezamu,dyni i zurawiny
-ok.400g.wody
-lyzka soli i lyzka cukru
Mieszam wszystko lyzka, przelewam do wylozonej wczesniej duzej keksowki (lub 2 malych) papierem do pieczenia, odkladam na ok.12godzin do wyrosniecia ( do zamknietego,zimnego piekarnika) , a pozniej pieke 45min. w 180st., wyciagam i od razu wyjmuje z formy i pozostawiam do wystygniecia
-300g.maki zytniej 950
-300g. maki zytniej 2000
-po garsci siemia lnianego,sezamu,dyni i zurawiny
-ok.400g.wody
-lyzka soli i lyzka cukru
Mieszam wszystko lyzka, przelewam do wylozonej wczesniej duzej keksowki (lub 2 malych) papierem do pieczenia, odkladam na ok.12godzin do wyrosniecia ( do zamknietego,zimnego piekarnika) , a pozniej pieke 45min. w 180st., wyciagam i od razu wyjmuje z formy i pozostawiam do wystygniecia
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
...
Napisał(a)
Malin, bardzo prosty przepis
To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.
...
Napisał(a)
Malinowa-350g.aktywnego zakwasu
-300g.maki zytniej 950
-300g. maki zytniej 2000
-po garsci siemia lnianego,sezamu,dyni i zurawiny
-ok.400g.wody
-lyzka soli i lyzka cukru
Mieszam wszystko lyzka, przelewam do wylozonej wczesniej duzej keksowki (lub 2 malych) papierem do pieczenia, odkladam na ok.12godzin do wyrosniecia ( do zamknietego,zimnego piekarnika) , a pozniej pieke 45min. w 180st., wyciagam i od razu wyjmuje z formy i pozostawiam do wystygniecia
Dzięki!
...
Napisał(a)
ja też, robię potreningowy, trochę późno zjem, bo dopiero 2h po treningu
Poprzedni temat
Dla opornych, czyli pasztet na zimno w sekunde ;-)
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- 300
- ...
- 301
Następny temat
Sernik WPC by kupsetrabke :D
Polecane artykuły