...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
dobra znalazłam stronę źródłową
Stop boring me and think. It's the new sexy...
...
Napisał(a)
a teraz jak krowie na rowie, skoro: Występowanie
Aminokwasy rozgałęzione uzyskiwane są zwykle ze złożonych białek pochodzenia zwierzęcego, takich jak kazeina, serwatka, białko z mleka czy z mięsa. - to znaczy że dostarczamy je w normalnym pożywieniu?
Aminokwasy rozgałęzione uzyskiwane są zwykle ze złożonych białek pochodzenia zwierzęcego, takich jak kazeina, serwatka, białko z mleka czy z mięsa. - to znaczy że dostarczamy je w normalnym pożywieniu?
Stop boring me and think. It's the new sexy...
...
Napisał(a)
no to idąc dalej zakładając, że żrem 2 g białka z tych źródeł na kg masy ciała, to na jaką cholerę mam brać bcaa?
Stop boring me and think. It's the new sexy...
...
Napisał(a)
chyba, ze zbyt górnolotnie podeszłam do tematu i nie wyliczyłam odpowiednich proporcji ;-P
Stop boring me and think. It's the new sexy...
...
Napisał(a)
gaja1989mnie uczyli ze to aminokwasy egzogenne, organizm ich sam nie produkuje wiec trzeba je dostarczać.
Pomaga w szybszej odbudowie miesnia, wiec zmniejsza tez bol pomiesniowy i uczucie zmeczenia życiem niweluje przy ciezkich treningach
i jak to się ma do tego?
Stop boring me and think. It's the new sexy...
...
Napisał(a)
bcaa warto dać tylko około treningowo w innym czasie nie ma sensu jesli trzymasz odpowiednią diete
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
ale jeśli mam odpowiedni posiłek przed i potreningowy ?
Stop boring me and think. It's the new sexy...
...
Napisał(a)
miesien po treningu odbudowuje mikrourazy które powstały wskutek przeciążeń. Aminokwasy z bcaa pomagaja w tej odbudowie, skracaja jej czas.
Tak jak Lodzianin napisał, jak masz dobrą diete to wystarczy około treningowo.
Tak jak Lodzianin napisał, jak masz dobrą diete to wystarczy około treningowo.
To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.
Poprzedni temat
Chleb mieszany z prażonymi ziarnami słonecznika na zakwasie
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- 300
- ...
- 301
Następny temat
[art.]Pieczenia ciąg dalszy, czas na mięsko!
Polecane artykuły