To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.
...
Napisał(a)
Ale ja bym dawala po jednak.
To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.
...
Napisał(a)
gaja1989Wybuchowa dziewczyna jestem.
Zagryziesz mnie?♥♥
"Trening,dieta,suplementacja,farmakologia-mój żywioł "
...
Napisał(a)
Nie masz FB nie żyjesz, przecież tam można fajne rzeczy pisać, teraz idę do kibelka, a teraj już wróciłem
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Ja na krótkie gryzienie się nie pisze. Poniżej 2h nie ma co zaczynać.
To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.
...
Napisał(a)
MalinowaGrek, no wlasnie nie doczytalam jak
Droga Malinko, jedyną rzeczą, która pozwoli na przełamanie się do biegania jest nic innego, jak założenie dresu, słuchaweczek, wygodnych butków i wyjście. Niezależnie od warunków atmosferycznych, niezależnie od wszystkiego. Wychodzisz i idziesz, po chwili biegniesz truchcikiem i jest fajnie
...
Napisał(a)
Ja swojego fb usunelam ze 2 miesiace temu i...jest zaj**iscie, nie musze patrzec na te sztuczne mordy
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
...
Napisał(a)
Gaja mozesz mnie zagryzac do ostatniej chwili doputy bd zyl
"Trening,dieta,suplementacja,farmakologia-mój żywioł "
...
Napisał(a)
No wlasnie i tak jutro zrobie, 9 dzien nie jem miecha ,teraz musze sobie udowodnic ze zaczne biegac Ja to mam faze, ze wszyscy sie patrzec beda jak slon biegnie
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
...
Napisał(a)
Malinowa, na mnie sie na siłowni wszyscy gapia.
Przestań mysleć o tym że patrza na ciebie i myslą o Tobie źle.
Patrzą na Ciebie bo jesteś fajna.
Przestań mysleć o tym że patrza na ciebie i myslą o Tobie źle.
Patrzą na Ciebie bo jesteś fajna.
To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.
Poprzedni temat
Chleb mieszany z prażonymi ziarnami słonecznika na zakwasie
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- 300
- ...
- 301
Następny temat
[art.]Pieczenia ciąg dalszy, czas na mięsko!
Polecane artykuły