...
Napisał(a)
Ja zrobilem zupelnie inaczej. Wlalem delikatnie wody oraz oliwy z oliwek na patelnie potem wrzucilem cebule. Nastepnie dodalem te musztardy 1 lyzeczke rosyjskiej oraz 2 lyzeczki deserowej dolalem wody bo bylo za malo potem dusilem cebulke w tym nastepnie dodalem plasterki piersi z kurczaka przyprawione slodka papryka pieprzem sola oraz vegeta zaczekalem az mieso bedzie gotowe. Wysmienite ! Polecam wszystkim :P
...
Napisał(a)
Wmieszajcie musztardę z miodem + przprawy i wtedy na mięso, pyszne z patelni jak i z grilla :)
...
Napisał(a)
a ja robię prawie identycznie, tylko że daję mniej musztardy + trochę ketchupu no i te piersi muszą poleżeć z 3-4h w takiej zalewie wtedy przejmują aromat musztardoketchupu :)
...
Napisał(a)
zrobilem tak jak robil szczerzuja i powiem ze jest dobre :) wiadomo, mozna dosypac/dodac wszystkiego co sie chce. Juz niedlugo pokaze wam moj nowy przepis : )
Zmieniony przez - immat123 w dniu 2013-06-28 09:43:51
Zmieniony przez - immat123 w dniu 2013-06-28 09:43:51
...
Napisał(a)
Witajcie
Ja zamiast kuraka dałem wołowe z udźca i powiem wam niebo w gębie.
Tyle że do zalewy kilka kropel soku z cytryny oraz 2 ząbki czosnku z racji tego że wołowe twardsze mięso.
Ja zamiast kuraka dałem wołowe z udźca i powiem wam niebo w gębie.
Tyle że do zalewy kilka kropel soku z cytryny oraz 2 ząbki czosnku z racji tego że wołowe twardsze mięso.
...
Napisał(a)
Genialny w swojej prostocie przepis ! Takie odstępstwo od standardowego suchego kurczaka z curry . Sogacz leci .
Poprzedni temat
Kiełbaski wołowo-wieprzowe [LC] by Jeffrey
Następny temat
Walka o sylwetke
Polecane artykuły