...
Ekspert
Szacuny
978
Napisanych postów
11361
Wiek
5 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
191508
Mojej wersji BTW będzie się zmieniać od ilości kg mięsa
...
Początkujący
Szacuny
2
Napisanych postów
360
Wiek
33 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
10750
schabik wychodzi bardzo dobry. POLECAM!
...
Początkujący
Szacuny
2
Napisanych postów
387
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
6719
a robil ktos to z szynka wieprzowa? tak wlasnie szukam czasami zmiany? prosilbym o podpowiedz;)
...
Początkujący
Szacuny
2
Napisanych postów
387
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
6719
sorry ale nie zauwazylem;x na dod forum wyrzuca i logowac sie musze co chwile;/
...
Początkujący
Szacuny
2
Napisanych postów
387
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
6719
hehe;d a ze tak zapytam jeszcze z łopatki wieprzowej bez kosci ktos robil?> wlasnie zakupilem po dobrej cenie wiec mozna i ten patent zastosowac moze co mysli autor i inni;)
...
Początkujący
Szacuny
0
Napisanych postów
49
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
461
odpowiadając na wcześniejsze pytanie to cukier nie jest konieczny, a ja robie to często z szynki bez kosci, super smakuje;)