SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Kargule

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 27258

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 24 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 656
Zrobiłem dziś sobie "na ostro" dodałem pieprz i chilli - danie miało tylko jedną wadę. Nie umiałem się powstrzymać przed zjedzeniem porcji, która miała zostać na jutro!! Nie wiem czy z tą mąką wychodzi tylko 4gr WW, ale nawet jak jest ich więcej to mógłbym się poświęcić!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 29 Napisanych postów 856 Wiek 38 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 43442
kalistat; nie pamiętam czy dawałem coś na smarowanie (ale chyba nie bo był to nowy zakup i chciałem na szybko przetestować) teraz kupiłem oliwe w sprayu,

MÓJ DZIENNIK http://www.sfd.pl/REDUKCJA_Endomorfika-t1064014.html  PODSUMOWANIE str 45

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 209 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1680
Zrobie je dziś albo jutro rano :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 18 Wiek 35 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1211
wyglada miodzio pewnie tez tak smakuje :)

bede musial zrobic


sog

Staraj się być najlepszy, rób więcej niż możesz...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 209 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1680
Dzisiaj zrobiłem , z tym ze nie używałem kucharka itp bo to chemiczne badziewie i jak zobaczyłem cene bodajże 9zł to ... :D
Ogólnie przepis świetny na pewno bede to robił kilka razy w miesiącu (nie częściej ponieważ trzeba sie trochę nakroić )
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 6 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 200
Robię je często bo są naprawdę pyszne :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 144 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 365
wygląda tragicznie jak to w męskiej kuchni :D

próbował ktoś zmielić wszystko na jedną masę
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 6 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 200
Dlaczego twierdzisz że wygląda to tragicznie???!!! Nie tylko "męska część" tego forum przygotowuje to danie, damska również- czego jestem przykładem :) Najpierw wypróbuj a potem krytykuj ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 10 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 932
Jutro będzie wypróbowane... :) nie rozwala się podczas przekładania ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 12 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 3405
mnie osobiście kilka się rozjechało trzeba mieć umiejętności żeby takiego placka bez żadnych szkód przełożyć, chociaż to pewnie zależy od tego, jaką się masę zrobi na te placki, ale generalnie jak dobrze przypieczesz od spodu to nie powinno się rozpieprzać
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

"Budyń" białkowo-kokosowy

Następny temat

Salatka warzywna z duza zawartoscia bialka.

forma lato