...
Napisał(a)
Cześć! Przeglądałam blogi kulinarne, te dietetyczne oczywiście, i zamienniekiem maki pszennej i w ogóle maki na niektóre ciasta było własnie puree z fasoli (czerwonej lub białej). Czy to dobry zamiennik? jak on sie ma pod względem wartowściowym, odzywczym, kalorycznym do maki pszennej? Czy faktycznie warto uzywać go zamiast mąki (chociażby razowej)? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi, pozdrawiam!:)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Zalezy w jakim celu chcesz to robic. Zdrowotnym, smakowym czy moze jako skladnik diety w sporcie?
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
w każdym. Po prostu wyczytałam, że mozna stosowac jako zamiennik mąki w ciastach i innych potrawach. Lubię słodkie, ograniczam sie mocno, ale jak juz mam cos piec czy gotowac, to chce, aby to było z jak najmniejsza szkoda dla zdrowia i sylwetki
...
Napisał(a)
Zrob i zobacz jak bedzie smakowalo. Pod wzgledem skladu nie mozna porownac fasoli i maski poniewaz sa zdecydowanie rozne.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
jakiś dziwny emotek?? co to ma byc, soprki ale to mój pierwszy wątek i nie wiem co to za znaczenia
Polecane artykuły