"Trening,dieta,suplementacja,farmakologia-mój żywioł "
...
Napisał(a)
Z tego co wiem to podczas smażenia na oliwie extra virgin tłuszcz szybko się utlenia, wytwarza się sporo substancji rakotwórczych i wolnych rodników. Zawsze słyszałem, że jak smażyć na oliwie to nie na tej z pierwszego tłoczenia.
Smażyć podobno jest najlepiej na smalcu.
Zmieniony przez - dawid099 w dniu 2012-08-30 15:42:03
Smażyć podobno jest najlepiej na smalcu.
Zmieniony przez - dawid099 w dniu 2012-08-30 15:42:03
Robisz to co zawsze = dostajesz to co zawsze
http://www.sfd.pl/dawid099_/_sylwetka_na_plus-t843897.html
...
Napisał(a)
Rodzaj tłuszczu nalezy dobierać do temperatury obróbki pożywienia i jego czasu.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
jest dobry jakościowo
"Trening,dieta,suplementacja,farmakologia-mój żywioł "
Poprzedni temat
KONFRONTACJA [ Olimp ARTHROBLOCK FORTE 60kaps vs Nutred-Flexit gellacd 360 kaps] !!!!
Następny temat
Odżywki a boks...
Polecane artykuły