SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Dziwna sprawa ze słodzikiem - pytanie...

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4361

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 416 Wiek 37 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 6505
Generalnie aspartam ulegający rozkładowi na szkodliwe substancje w temperaturze powyżej 100 stopni nie nadaje się do pieczenia tracac przy okazji wlasciwosci slodzace, sacharyna acesulfam k i cyklaminian sa stabilniejsze

Zmieniony przez - mavika w dniu 2012-07-12 15:10:11

Zmieniony przez - mavika w dniu 2012-07-12 15:10:26
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 30 Napisanych postów 667 Wiek 38 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 7267
czyli jaki słodzik polecałabyś najbardziej np do smażenia placka pod przykryciem ?

"...Gdy się rodzisz - wszyscy wokół Ciebie się śmieją - a Ty płaczesz .
Żyj tak , abyś w dniu swojej śmierdzi był jedyną osobą która się śmieje - a cała reszta płakała..."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 416 Wiek 37 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 6505
Jak mówię, ja używam takiego z Tesco za 5zl 1200tabl. Możesz też kupić Huxol lub Sussina Gold. Ogólnie zwracaj uwagę aby w składzie nie było aspartamu tylko sacharynian sodu E-954, cyklaminian sodu E-952 lub acesulfam k E-950.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 430 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
są w kauflandzie w prochu

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Gdzie wcisnąć kcal ???masa

Następny temat

Redukcja !! muszę osiągnąć cel !!

WHEY premium