...
Napisał(a)
Czy duszenie na patelni, ale bez użycia żadnego tłuszczu, również jest niezdrowe ? Ostatnio tak robiłem mięcho z warzywami i wyszło dobrze, a grama tłuszczu nie dałem (woda zeszła z warzyw i się w tym dusiło).
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Zależy jakie mięso jak tłuste to i tak tłuszcz się z niego wytopi.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Na pewno jest to zdrowsze wyjście, niż smażenie mięcha na głębokim oleju. Ja zamówiłem sobie patelnie grillową ze stylowej zastawy.pl i od tamtej pory, jeśli nie robię na parze, to przyrządzam mięsko na niej. Smażę bez oleju, mięso zwykle wychodzi chrupiące. A jak szaleję to wrzucam karkówkę i mhmm niebo w gębie! Generalnie polecam żarcie z patelni grillowej albo ceramicznej - nie dodajesz oleju, więc jesz zdrowiej, a mięso Ci się usmaży, ale nie przypali. No chyba, że jesteś z tego typu ludzi, którzy przypalają nawet wodę na herbatę (znam jednego co w ten sposób, czajnik spalił :D).
Polecane artykuły