SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

OFICJALNA PREMIERA: 6 PROTEIN BLEND!!!

temat działu:

ActivLab

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 10109

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 327 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1561
Co do samaku to najbardziej zawsze podchodzi mi czekolada

Whey 80 plus czekoladowe jest kozackie. mi się marzy to białko w tym smaku

Zmieniony przez - M_Polaszek w dniu 2011-07-28 01:35:46
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51570 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Mam wszystkie smaki, wrzucę opinie wieczorem, jak wypróbuje wszystkie smaki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 5229 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 55031
Brakowało w ofercie Activlaba mixu białek no i się doczekaliśmy

Dobrze, że nie ma soi!

Orzech włoski myśle, że będzie bardzo ok, bo ten sam smak w innych produktach był bardzo dobry
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51570 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Do stosowania w ciągu dnia też się nada? Czy tylko na noc i po treningu? Jako, że bezpośrednio po treningu nie piję białka, tylko 60 minut po + owsiane. Na noc jem twaróg, a tego białka mam 2250g Pierwszy poszedł orzech (między posiłkiem, bo aż 4 godziny przerwy).

Smak: 4,5 / 5
Nie za słodki, nie pozostawia posmaku chemii. Miło i przyjemnie się piło. Jedno z nielicznych białek, które mi smakuje i nie mogę doczekać się kolejnej porcji

Rozpuszczalność: 4,0 / 5
W 200ml (200g) wody rozrobiłem 40g proszku. Dosyć sporo się namachałem. Wyszedł mi fajny szejk, bardzo gęsty, grudek brak. Producent zaleca w 200ml rozrobić 50g proszku, wydaje mi się, że trochę za mało wody. Polecam więcej wody dodać.

Piana, a raczej jej brak: 5,0 / 5
Od razu po wymieszaniu lekka piana się pojawiła, na całej powierzchni szejkera. Szybko opadła.

Bardzo fajna miarka, cała (płaska) miarka, to 19/20g prochu. Dla ułatwienia. Zapach białka zniszczył totalnie. Zapachniało w całym pokoju, smak samego prochu również mistrzowski. Aczkolwiek, sam proch przypomina nieco ostrowie, ale tylko wizualnie (pierwsze moje skojarzenie)

Fotki:













Zmieniony przez - Uderzacz w dniu 2011-07-28 20:22:44
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51570 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816


...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51570 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
dlaczego nie podacie % udziału poszczególnych frakcji białek w porcji/ 100 g... tak, jak robią to niektóre renomowane firmy?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 5229 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 55031
czyli które firmy?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51570 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
np. trec
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 107 Napisanych postów 25330 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 182786
Czemu zawsze jak pojawi sie nowe bialko to znajdzie sie ktos z tym pytaniem?
Nie ma takiego obowiazku , nie robi tego zadna wiekszosc renomowanych firm , wiekszosc renomowanych ;) firm ma w swoich produktach pelno mieszanek zastrzezonych.
Najwiecej jest tej frakcji ktora jest wymieniona jako pierwsza , najmniej tej ktora jako ostatnia

"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51570 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Czemu zawsze jak pojawi sie nowe bialko to znajdzie sie ktos z tym pytaniem?

Żeby wiedzieć za co konkretnie się płaci. A tutaj płacę za coś co zawiera niewiadome ilości poszczególnych frakcji.
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

JUŻ WKRÓTCE: 6 PROTEIN BLEND!

Następny temat

Czy jeszcze będzie Master Meal?

forma lato