Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
Tylko brać nalezy pod uwagę także zanieczyszczenia jakie dziś w nich sie znajdują
...
Napisał(a)
Żeby uniknąć zanieczyszczeń to trzeba by zainwestować w ekologiczne jedzenie, ale jak z nim jest też do końca nie wiadomo.
Omega-3 w 100 gramach łososia to też zależy od rodzaju. W ogólnie dostępnym - hodowlanym (norweskim) proporcje n-3:n6 w porównaniu z dzikim wypadają tak sobie. Jeśli chodzi nam o omega-3 i zdrowie wydaje mi się, że lepszy już jest filet śledziowy po odsączeniu soli. Czy może jednak się mylę i łosoś norweski jest lepszy do diety?
Omega-3 w 100 gramach łososia to też zależy od rodzaju. W ogólnie dostępnym - hodowlanym (norweskim) proporcje n-3:n6 w porównaniu z dzikim wypadają tak sobie. Jeśli chodzi nam o omega-3 i zdrowie wydaje mi się, że lepszy już jest filet śledziowy po odsączeniu soli. Czy może jednak się mylę i łosoś norweski jest lepszy do diety?
...
Napisał(a)
Cieżko o takiego łososia. Wolałbym śledzia czasem szproty
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
Polecane artykuły