podudzie indyka z kaszą jeczmienną to jedno z moich ulubionych dań (tylko ja bez śmietany )
Ja też, ja też bez
, ta śmietana to dodatek do warzyw: gruntowa sałata z zielonym ogórkiem, rzodkiewką i szczypiorkiem, mniam
agak a jak Ty przyrządzasz te podudzia z indyka?
Ja robię w formie gulaszu typu podrabiany Strogonov.
Jak kolano nie boli dodaj serię i obciążenie
Nie, nie boli, wszystko ok
. Dodam serię od poniedziałku, tyle, że póki co nie mogę zwiększyć obciążenia, bo ta dycha w tej chwili to szczyt moich możliwości i pod koniec to ją już z dużym trudem podnoszę.
kiedy pomiary?
Będą, w następną sobotę, właśnie spodziewam się miesiączki, więc muszę przeczekać, bo spuchłam jak piłka
warzywa tez jesz w dużych ilościach tylko nie piszesz o nich?
Tak dokładnie - wsuwam warzywa jak królik
.
Np. jak w menu mam wpisane „
sałatka z indykiem i fasolą” to tak naprawdę jest to sałatka z: indykiem, fasolą i warzywami, dziś były to brokuły, sałata, kapusta młoda szatkowana, papryka czerwona, ogórek, rzodkiewka. Wszystko polane sosem z dodatkiem octu winnego z białego wina i oliwy. Robię sobie tego typu sałatki w pojemnik i zabieram do klubu, żebym po treningu nie musiała biegiem zasuwać do domu, bo pora na michę
W życiu nie piłam też tyle wody, podczas treningu obalam 1,5 litrową butlę
, a po powrocie do domu, do wieczora kolejną.
Aha pochwale się
. Dostałam na Dzień Dziecka hehehehe
fajną książkę „Anatomia w treningu siłowym fitness dla kobiet” – Marek Vella. Bardzo fajnie są w niej opisane i zilustrowane ćwiczenia, widać, które mięśnie są trenowane i w jaki sposób. Może się trochę dokształcę