SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Ile jecie białka dziennie?

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 9114

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 5978 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 65164
i trzeba miec mase czasu na przygotowanie/sprzatanie - jesli chodzi o jak to mowicie 'dobre zarcie'
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 98 Napisanych postów 6776 Wiek 38 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 50488
Jak się chce to się znajdzie. Ja pracuje w tygodniu i w weekendy i znajduje.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 5978 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 65164
zalezy gdzie i ile pracujesz
wstajac o 5, idac na trening o 6, pozniej na 8 do roboty i do 18 tyrajac
to sie nawet nie chce niczego przygotowywac wiec to nie jeest tak ze jak sie chce to sie znajdzie, czasami sie nie da.

wrocmy do tematu
bialko wg mnie najwazniejsze w calej diecie wiec spozywanie jego na odpowiednim poziomie to podstawa
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 1485 Wiek 33 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 17897
wrzucasz w kurczaka do pierkarnika i zamrazasz
jedna z mozliwosci
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 7378 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 78934
Martainn a jak przygotowujesz ta wolowine moglbys opisac ? Bo mi zawsze wychodzi taka gumiasta ze ledwo da sie ugrysc (smaze)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 464 Napisanych postów 9051 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 91262
Martain coś mało tego białka jadasz przy kokie

Zmieniony przez - Eltoro_KrK w dniu 2011-03-10 15:47:33
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 98 Napisanych postów 6776 Wiek 38 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 50488
Starczy. Na redukcji jestem.
Ja wołowinę przygotowuję w piekarniku halogenowym. Coś jak Tefal Actifry. Marynuję najpierw z ulubionymi przyprawami przez 25 godziny, a czasem i 2 dni
Potem podsmażam minimalnie na rozgrzanym oleju i piekę 15 minut. Dłużej nie.
Ewentualnie mielę i przygotowuję cevapcici. Kluczem jest tutaj znalezienie odpowiedniego czasu pieczenia. Ja próbowałem długo zanim trafiłem.

Zmieniony przez - Martainn w dniu 2011-03-10 17:08:48
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12135 Napisanych postów 160644 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1235308
2 dni to juz piklowanie jest

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 7378 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 78934
no jak by ta wolowina byla taka mieciutka jak kurak to fajnie by bylo
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12135 Napisanych postów 160644 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1235308
zalezy jak zrobisz i w ktora strone nacinasz mieso na steki

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jakie odżywki na cwiczenia w domu?

Następny temat

KREATYNA I BIAŁKO

forma lato