...
Napisał(a)
i trzeba miec mase czasu na przygotowanie/sprzatanie - jesli chodzi o jak to mowicie 'dobre zarcie'
...
Napisał(a)
Jak się chce to się znajdzie. Ja pracuje w tygodniu i w weekendy i znajduje.
...
Napisał(a)
zalezy gdzie i ile pracujesz
wstajac o 5, idac na trening o 6, pozniej na 8 do roboty i do 18 tyrajac
to sie nawet nie chce niczego przygotowywac wiec to nie jeest tak ze jak sie chce to sie znajdzie, czasami sie nie da.
wrocmy do tematu
bialko wg mnie najwazniejsze w calej diecie wiec spozywanie jego na odpowiednim poziomie to podstawa
wstajac o 5, idac na trening o 6, pozniej na 8 do roboty i do 18 tyrajac
to sie nawet nie chce niczego przygotowywac wiec to nie jeest tak ze jak sie chce to sie znajdzie, czasami sie nie da.
wrocmy do tematu
bialko wg mnie najwazniejsze w calej diecie wiec spozywanie jego na odpowiednim poziomie to podstawa
...
Napisał(a)
Martainn a jak przygotowujesz ta wolowine moglbys opisac ? Bo mi zawsze wychodzi taka gumiasta ze ledwo da sie ugrysc (smaze)
...
Napisał(a)
Martain coś mało tego białka jadasz przy kokie
Zmieniony przez - Eltoro_KrK w dniu 2011-03-10 15:47:33
Zmieniony przez - Eltoro_KrK w dniu 2011-03-10 15:47:33
...
Napisał(a)
Starczy. Na redukcji jestem.
Ja wołowinę przygotowuję w piekarniku halogenowym. Coś jak Tefal Actifry. Marynuję najpierw z ulubionymi przyprawami przez 25 godziny, a czasem i 2 dni
Potem podsmażam minimalnie na rozgrzanym oleju i piekę 15 minut. Dłużej nie.
Ewentualnie mielę i przygotowuję cevapcici. Kluczem jest tutaj znalezienie odpowiedniego czasu pieczenia. Ja próbowałem długo zanim trafiłem.
Zmieniony przez - Martainn w dniu 2011-03-10 17:08:48
Ja wołowinę przygotowuję w piekarniku halogenowym. Coś jak Tefal Actifry. Marynuję najpierw z ulubionymi przyprawami przez 25 godziny, a czasem i 2 dni
Potem podsmażam minimalnie na rozgrzanym oleju i piekę 15 minut. Dłużej nie.
Ewentualnie mielę i przygotowuję cevapcici. Kluczem jest tutaj znalezienie odpowiedniego czasu pieczenia. Ja próbowałem długo zanim trafiłem.
Zmieniony przez - Martainn w dniu 2011-03-10 17:08:48
...
Napisał(a)
2 dni to juz piklowanie jest
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]
...
Napisał(a)
no jak by ta wolowina byla taka mieciutka jak kurak to fajnie by bylo
...
Napisał(a)
zalezy jak zrobisz i w ktora strone nacinasz mieso na steki
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]
Polecane artykuły