Szacuny
1419
Napisanych postów
35562
Wiek
41 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
150829
ja mam
infusion i RWPC
Dla mnie megabol ma surrealistyczne poczucie humoru - smak makowca, czy błędy w pisowni angielskiej ("hyrolisote", "fott free", "whey isdote", i inne kwiatki) - po prostu aż się uśmiech na twarzy sam pojawia...
jedno trzeba przyznać - smak OK, piłem z wodą i był mocno emulsyjny, mi smakuje, a w tej klasie cenowej jest to na pewno propozycja godna uwagi.
Szacuny
0
Napisanych postów
70
Wiek
36 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
936
metoda otrzymywania czyli odparowywanie
przeciez oni wczesniej wyzucali te wode z serkow a teraz robia odżweczke
to wysuszone scieki są
-zenada
I to nie jest tylko moja opinia tylko dużo takich znalazłem na necie... wystarczy poszukać. Najwieksze ścierwo jakie jest to ostrowia. I co dziwniejsze straszne pule się po tym pusza jak zgniłe jaja.i to nie jest zadna sprawa ze mam problem z laktozą, poniewaz po sporej ilosci mleka i produktow mlecznych nigdy !!! nie mialem podobnych
dolegliwosci, niektorzy zjedzą pare serkow i juz walą ostre pule , ja bardzo lubie jesc najrozniejsze produkty mleczne i takie cos nie wystepuje !!! Więc kij wie co jeszce do tego dodają ;/
Szacuny
1419
Napisanych postów
35562
Wiek
41 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
150829
e398 - serwatka z której robi się odzywki białkowe, pochodzi właśnie z mleka, jest to produkt uboczny przy otrzymywania sera twarogowego, część używa się doprodukcji pasz dla trzody chlewne, a częsc do produkcji odżywek
zarówno ostrowia jak i olimp czy optimum korzysta z takiej serwatki właśnie ( i z niej robią swoje białka). Proces techonologiczny również jest w wypadku ostrowii i innych białek serwatkowych tożsamy, (ultrafiltracja/mikrofilracja membranowa).
Różnice mogą natomiast być w samej aparaturze (lepsza/gorsza, starsza/nowsza). Gazy w wypadku bialek typu ostrowa czesto spowodowane są ich pienistością (brak emulgatora), połykanie piany = połykanie powietrza, a to musi ujśc którąś stroną z przewodu pokarmowego...
Szacuny
136
Napisanych postów
4191
Wiek
37 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
44168
Miałem saszatkę tego czegoś o smaku ciasteczka z makiem - rozpuszczalność nawet ok ale smak maku nie za bardzo mi podszedł. Niech ktoś przypadkiem nie myśli że to białko z USA. Wyraźnie napisane: Produced under United States logo - EXP - czyli megabol na licencji jakiejś firmy krzaka...
Szacuny
11149
Napisanych postów
51570
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
Smak tego infusion jest porównywalny do Mass Mutation z tej samej serii? Bo jeśli jest tak samo mdły i chemiczny to ja wysiadam. Faftaq, ta sama kwestia ciekawi mnie w przypadku białka Whey Protein od Fitness Authority, niby WPC a gęste niczym budyń, po jednej porcji czuję się jakbym zjadł porządny posiłek, swoją drogą przepyszne jest.