...
Napisał(a)
Witam wszystkich na forum chciałbym żeby mi ktoś pomógł no wiec tak mam 18 lat ważę 69kg wzrost 177cm staż treningowy 3.5 roku w grudniu mam zamiar zrobić masówkę kupuje nitrobolon energizer bd brał przed treningiem po treningu storm z aminomax 8kapsów a między posiłkami będę pił mutant mass trening mam rozpisany dietę też myślę ze taki dobór suplementów może być jeśli ktoś sądzi inaczej to niech napisze chętnie wysłucham dobrych propozycji
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jak dla mnie ok.
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
To ile Ci przybedzie jest sprawą indywidualną (dieta,trening,regeneracja itp) więc nie pytaj o takie rzeczy bo to co najmniej bezsensu 

...
Napisał(a)
tomgo pytanie o jego przyrosty na cyklu to zwykłe pytanie a ciebie nikt nie prosił zebyś sie wypowiadał
...
Napisał(a)
Jak chcesz pytac o prywatne sprawy to pisz mu PW. Bo tylko tak to można odebrać, bo pytając ogółem jaki przyrost bd po danym produkcie to jest to śmieszne i bezsensowne pytanie... dlaczego to napisałem wyżej.
I w ogóle jest to forum DYSKUSYJNE, więc każdy moze wypowiedzieć swoje zdanie gdzie chce (oczywiście na temat), a jak Ci nie pasują te zasady to proponuje pobawić się klockami
I w ogóle jest to forum DYSKUSYJNE, więc każdy moze wypowiedzieć swoje zdanie gdzie chce (oczywiście na temat), a jak Ci nie pasują te zasady to proponuje pobawić się klockami

...
Napisał(a)
Nie bd z Tobą już dyskutował bo nie warto.
Oczywiście, wniosę prośbę o bana dla Ciebie, bo Twoja wypowiedź jest co najmniej obraźliwa, a jak wiesz to publiczne forum i nie życzę sobię tego typu komentarzy pod moim adresem
Oczywiście, wniosę prośbę o bana dla Ciebie, bo Twoja wypowiedź jest co najmniej obraźliwa, a jak wiesz to publiczne forum i nie życzę sobię tego typu komentarzy pod moim adresem

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!