Witam. Od 3 mieś chodzę na silke 3 razy w tyg. wiem wszystko jak ćwiczyć itp. i mam takie pytanie ponieważ chce schudnać mam troche za duzo sadla..?? i doradzcie diety czy mam cos brać?? w tych sprawach jestem zielony!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jak chcesz schudnąć to tam na gorze masz taki dział diety czy coś takiego i tam sobie poczytaj jakieś tematy to się napewno czegoś dowiesz. Pozdro
...
Napisał(a)
Poszukaj na forum było z milion razy. Ale najlepiej dieta z ujemnym bilansem kalorycznym i troszke aerobów (pobiegaj, rowerek, pójdź na basen itp.)
...
Napisał(a)
no wiem wszedzie tego pełno, ale ja sam juz nie wiem .. dopiero sie zarejestrowałem, i najlepiej mysle o jakiejs diecie aby spalic z jakies 5kg..?? prszę was o pomoc!
...
Napisał(a)
Proponuję zapoznać się z tematem https://www.sfd.pl/Zbilansowana_dieta_redukcyjna_-_nowe_spojrzenie...-t231127.html
Z tego ułożysz sobie dietkę redukcyjną a mili państwo w odchudzaniu na pewno Ci pomogą
Z tego ułożysz sobie dietkę redukcyjną a mili państwo w odchudzaniu na pewno Ci pomogą

...
Napisał(a)
a mój typ jest taki: dieta nie z dodatnim, nie z ujemnym a z ZEROWYM bilansem kalorycznym, do tego trening z przerwami 1-1,5 minuty, intensywny i ćwicząc staraj się robić ćwiczenia złożone - więcej mięśni pracuje w jednym czasie --> więcej energii zużywasz --> więcej tłuszczu spalasz. Uprzedzam jednak, że tłuszcz nie spali się np. tylko z brzucha więc zastanów się, aby nie zostać ochrzczonym "wieszak"
pozdrawiam
pozdrawiam
Ulubieńcy - Wikibokser, ten od Yiu-Tubitsu, Sensei(99999), Jarzyn, Jaguar, Frosti
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!