mocno subiektywne zdanie
...
Napisał(a)
a co powiecie na FAKT, ze mlodzi chlopcy pijacy mleko maja wyzszy poziom IGF-1 niz ci, ktorzy nie pija mleka?
Zmieniony przez - e-lite w dniu 2009-06-25 14:38:25
Zmieniony przez - e-lite w dniu 2009-06-25 14:38:25
...
Napisał(a)
e-lite
Każdy kto pije mleko ma większy poziom IGF-1 oraz męskich hormonów.
Ale po mleku z drugiej strony nic się nie chce za bardzo (leniwy się człowiek staje)
Pozdro
ps koks127 \fajny profil
Zmieniony przez - shefu w dniu 2009-06-25 17:24:17
Każdy kto pije mleko ma większy poziom IGF-1 oraz męskich hormonów.
Ale po mleku z drugiej strony nic się nie chce za bardzo (leniwy się człowiek staje)
Pozdro
ps koks127 \fajny profil

Zmieniony przez - shefu w dniu 2009-06-25 17:24:17
...
Napisał(a)
elit i shefu - mozecie cos szerzej o tym napisac? Albo linkiem jakims zarzucic?
...
Napisał(a)
Elite. Mleko to badziew. Czy wiesz ze mlodzi chlopcy ktorzy nie wala gruszki do konca maja o wiele wiekszy poziom tescia we krwi.
Sadze ze mleko ma najmniejsze znaczenie w tym przypadku. Wiele osob myli pojecia "mleka". Mleko matki a mleko krowie to dwie inne rzeczy. Jesli bedziesz pic mleko matki ktore zawiera duze ilosci laktoalbumin to bedziesz wielkim kozakiem. Po zwyklym mleku nie bedzie takich efektow.
No ale podrzuc jakis artykul na ten temat Elite. (i wklej swoje zdjecie w koncu smerfie
)
Pozdrawiam
Sadze ze mleko ma najmniejsze znaczenie w tym przypadku. Wiele osob myli pojecia "mleka". Mleko matki a mleko krowie to dwie inne rzeczy. Jesli bedziesz pic mleko matki ktore zawiera duze ilosci laktoalbumin to bedziesz wielkim kozakiem. Po zwyklym mleku nie bedzie takich efektow.
No ale podrzuc jakis artykul na ten temat Elite. (i wklej swoje zdjecie w koncu smerfie

Pozdrawiam
NIE sądzisz, że masz ochotę dać mi SOGA?
W końcu Ci pomogłem :)
...
Napisał(a)
mleko podnosi tez estrogen i prolaktyne ,dlatego zalewa i kulturysci odstawiaja nabial przed zawodami, owszem jaja tzn zoltka podnosza testosterion, orzechy podnosza tescia
...
Napisał(a)
Michał z tą gruszką nie potrzebnie pisałeś.
Za jakiś czas pojawią się w gazetach brukowcach artykuły że Polska młodzież jest bardzo przygnębiona i media nie będą znały przyczyny tego.
Ale SFD będzie wiedziało jaka jest przyczyna tej niesatysfakcji
Za jakiś czas pojawią się w gazetach brukowcach artykuły że Polska młodzież jest bardzo przygnębiona i media nie będą znały przyczyny tego.
Ale SFD będzie wiedziało jaka jest przyczyna tej niesatysfakcji

...
Napisał(a)
michal, litosci... skad te badania? z radiomaryja.pl, onanizm.pl czy katolik.com?
dieta tez trening - musi bolec.
...
Napisał(a)
Zawsze byłem przeciwnikiem mleka, ale ostatnio wlewam wieczorem do owsianki z 250ml i myślę, że nie powinienem umrzeć od tego
A gino jak się oburzył, coś na rzeczy musi być
Zmieniony przez - studensky w dniu 2009-06-29 12:42:12

A gino jak się oburzył, coś na rzeczy musi być

Zmieniony przez - studensky w dniu 2009-06-29 12:42:12
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Bilans - rozkład makro
Następny temat