Szacuny
1
Napisanych postów
219
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1226
proktis m i idz do chirurga mi to sie tak zaczelo i trwalo przez 2 lata ta szczelina odbytu ciezko do wylecznia za pozno poszedlem jak juz bol byl nie do wytrzymania taki ciagly 24 h az krew ostro ciekla ;_/
1
"O tak, bardzo bym chciała! Mój kochany!" mihym mihym
<...między jej udami bądz jak dzik wściekły byk...>
Szacuny
3
Napisanych postów
1
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
3
panowie ja mialem taki maly "guzek" z rok czasu. nieraz robil sie wiekszy i wtedy go czulem (przewaznie tylko podczas podcierania). pozniej prawie znikal i byl slabo wyczuwalny (w dotyku). przez ostatnie pare dni znowu zaczal mnie bolec. dzisiaj lekko go chwycilem i nacisnalem i odziwo odpadl bez zadnego bulu ni nic. poprostu sie odczepil.wygladal jak woreczek wypelniony krwia (kolor krwiaka). jednak po scisnieciu okazalo sie ze jest twardy i nijc z niego nie leci. co teraz? czy moge spac spokojnie czy sie odnowi? brac jakies leki lub smarowac by sie to znowu nie pokazalo?
Szacuny
2
Napisanych postów
1
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
3
Proponuje taki lek jak: "Cyclo 3 Forte" rano 2tab i wieczorem 2 tabletki + nasiadówki zaparzonej Kory Dębu + Rumianku (z polecenia specjalisty od tych spraw). Po zużyciu całego opakowania i nasiadówkach przynajmniej raz dziennie powinno przejść.
aaa i zapomniał bym o najważniejszym: unikać wychłodzenia + nie nadużywać alkoholu oraz jeść lekko strawne rzeczy:)
"Jeszcze nie jest ze mną tak żle, żeby robaki zaczynały mlaskać na mój widok, kiedy jadę wózkiem po łące..." nie moje tylko Sebastiana Fitzka z "Pasażera 23", ale sobie pożyczyłam.