co polecacie na odblok po epi ? to pierwszy cykl na ph. Brak moliwosci zalatwienia clomidu, tylko to co dostepne na legalu. Najlepiej w rozsadnej cenie. Wiem ze T-bol dobry tylko cena troszke wysoka.... jest jakis tanszy zamiennik ?
...
Napisał(a)
Siemka,
co polecacie na odblok po epi ? to pierwszy cykl na ph. Brak moliwosci zalatwienia clomidu, tylko to co dostepne na legalu. Najlepiej w rozsadnej cenie. Wiem ze T-bol dobry tylko cena troszke wysoka.... jest jakis tanszy zamiennik ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Novedex XT
skończyłeś już cykl? jak tak to napisz jakie efekty po epi i w jakiej dawce stosowałeś
skończyłeś już cykl? jak tak to napisz jakie efekty po epi i w jakiej dawce stosowałeś
...
Napisał(a)
idz do rodzinnego lekarza powiedz ze brales prohormony i potrzebujesz clomidu jezeli jest normalny to bez problemu dostaniesz
"... i zesłał ich Pan na ziemię by siali zamęt i zniszczenie"
[ON]
...
Napisał(a)
to dla kumpla, mieszka w de tu niema takich lajtowych lekarzy, do cyklu sie dopiero przymierza, podchodzi z glowa dlatego przygotowania potrwaja jeszcze troche. Ale drugi kumpel lecial, taki sam cykl i efekty bdb (dlatego kumpel sie skusil) dawki byly 20 20 30 30 30 40, efekty 5kg na + suchej masy ale dietka byla dopieta na ostatni guzik, po cyklu wlasnie T-bool, jablczan + xpand xtreme pand, (juz 3 tyg po cyklu, zero spadkow nawet 1 kg na plus ) ale dieta ulegla zmianie, obcial troche bialka w diecie i ww.
...
Napisał(a)
pozwolicie Panowie ze sie podepne pod temat. Mam maly dylemacik poniewaz szamam wlasnie epi drugi raz i chcialbym sie przygotowac na odblok na 100% bo wczesniej zjadlem jedno opakowanie i nie czulem zadnego bloka. A wiec tym razem dwa opakowania i pozadny odbok, w podrecznej apteczce lezy clomid w razie czego chociaz wolal bym go zostawic na cos naprawde mocnejszego a teraz poleciec tak: daa i iron horse, da rade?
...
Napisał(a)
Polecane artykuły