jesien zima siłka boks lato koks :d
...
Napisał(a)
jest sens brac 1 tab co drugi dzien z poczatku chcialem pol codziennie podczas cyklu przeciw estrogenom ale sie nie da za bardzo sie kruszy
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
sam teraz będę brał nolve bo takie gino mi wyskoczyło na prawym sutku że masakra
!!! biorę 2 tab codziennie aż coś się może wkońcu zmieni... 

"Byłem ślepy... teraz widzę..."
...
Napisał(a)
jestem świeżakiem na forum, sam będę śledził przebieg tego tematu. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów

...
Napisał(a)
na bombie??? hehe od jutra lecę po 2 tab nolvy bo głupi byłem i nie brałem podczas cyklu, myślałem że nie potrzebuję a tu proszę: kamyk pod prawym sutkiem zaraz po cyklu na omce(750mg/tydzień przez 7 tyg) i metce(30mg/dzień przez 4 tyg)
mam nadzieję że nolva pomoże bo jak nie to nie wiem...

...
Napisał(a)
nolvy nie ma sensu brać na bombie(IMO tylko w razie potrzeby)
a jeśli chcecie powstrzymać retencję to tylko AI
a jeśli chcecie powstrzymać retencję to tylko AI
...
Napisał(a)
retencja sama mi się już powstrzymała. oskar117 a można cofnąć gino?? czy sutek może wrócić do poprzedniej formy??? czy ślady już pozostaną??? co to jest AI?????
...
Napisał(a)
retencja sama mi się już powstrzymała
ai to np. armidex , proviron cos co blokuje przemiane estrogenu a novla go tylko "dezaktywuje"

ai to np. armidex , proviron cos co blokuje przemiane estrogenu a novla go tylko "dezaktywuje"
jesien zima siłka boks lato koks :d
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!