Szacuny
7
Napisanych postów
221
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
2010
Prosze o pomoc w sprawie napisow do cro cop story. Wiem ze sa dostepne na DC ale nie moge tam wejsc bo moj HD ma tylko 4,3 GB wiec nie da rady. Szukalem w necie (m.in. google) ale nie znalazlem. Moze ktos zna stronke gdzie sa lub moglby mi na maila poslac ([email protected]), moga byc polskie lub angielskie (chyba ze film jest po ang to problem bedzie mniejszy - jeszcze mi sie z Muła nie sciagnal). Dzieki z gory za pomoc
Rah rah ree, kick'em in the knee! Rah rah rass, kick'em in the other knee...
Szacuny
60
Napisanych postów
20426
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
84647
Zaopatrz sie lepiej w DC++ (Direct Connect) i wejdz na ktorys z hubow -
NSF.zapto.org lub 10mbit-1.myftp.org
W wyszukiwarce wpisz CroCop Story. Ktos z wolnym slotem i dobrym laczem na pewno sie znajdzie. Jak cos bedzie niejasne to pytaj.
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
375
Witam, dawno nikt w tym temacie nie pisal, wiec w koncu ktos sie musi znalezc :P
Poszukuje napisow do CroCop Story, nie moge nigdzie znalezc na necie tych napisow (nawet w wersji ang, tymbardziej pol...), a do tego podawany wczesniej server DC juz nie dziala (nie dziwne to bylo 2 lata temu :P). Stad moja prosba, jezeli ma ktos te napisy to czy bylby taki mily i wrzucil na jakis server, i podal linka?
Szacuny
27
Napisanych postów
4636
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
22462
Cholercia zna ktos adresy hubow MMA do DC? Kiedys wrzucilem ze 4 gdzies na forum,byly to pewne adresiki zawsze dzialajacych i dosc sprawnych hubow.OStatnio mialem Format C i wszystko poginelo.