SFD - po prostu najlepsze ceny! RABATY DO 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

modlitewnik

temat działu:

Usuniete tematy

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 3128

Nowy temat Temat zamknięty
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 441 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 8121
Witam,chcemy z kolegą kupic modlitewnik,potrzebny nam mocny i porządny sprzęt, zastanawiamy sie nad modlitewnikami z keltona,

http://www.ecentrum.kelton.pl/produkt.php/1/3/118  -- cena wieksza ale widac ze solidny

http://www.ecentrum.kelton.pl/produkt.php/1/3/13  --- ten jest tanszy i tez zle nie wygląda ale chciałbym usłyszec jakąs opinie od kogos kto taki ma

Zmieniony przez - paker87 w dniu 2008-07-06 13:29:51

III---III III---III III---III III---III

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 1725 Wiek 45 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 13979
DUDA_: Paczka z tym modlitewnikiem będzie kosztować grubo ponad 30 PLN, to jest gabaryt i liczony jest trochę inaczej niż 100kg krążków.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 367 Wiek 42 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 9022
Za tą cene to ja mam dwa takie modliteniki zaje.... jakości.. ale spoko,skoro macie kase to kupujcie

Człowiek głodny to człowiek zły...

TOWAR,który sprzedałem na Targowisku====>>

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 645 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 8766
poczytaj sobie wypowiedzi puma666 w biurze obsługi klienta
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 73 Napisanych postów 6385 Wiek 39 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 26317
Ja mam ten drugi i jest okej. Zadnych mankamentow i innych komplikacji nie natrafilem. Sprawdza sie, jest wygodny , regulacje rowniez odpowiednie i mozna indywidualnie dopasowac pod zawodnika wiec wg mnie ok.

Nikolaj uwagi w kwestii konkurencji czy sam miales problemy z Keltonem?

pozdrawiam

Człowiek mógłby żyć samotnie przez całe życie,
ale o ile sam potrafiłby wykopać sobie grób ,
musiałby mieć kogoś kto go pochowa.

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 645 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 8766
aktualnie czekam za zestawem trytron 3 plus w sumie miesiąc minie 13 od wpłaty i tak se czekam i czekam a patrząc na wypowiedzi puma666 jaki sprzęt mu przysłali to jedynie wierze w to że mnie tak Dobrze nie potraktują na stronce napisali czas realizacji zamówienia 2-3 dni ja czekam prawie miesiąc ile można ...

Zmieniony przez - Nikolaj030 w dniu 2008-07-06 14:15:17
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 73 Napisanych postów 6385 Wiek 39 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 26317
Aha teraz rozumiem. Upominales sie mailowo telefonicznie do oslugi firmy?

pozdrawiam

Człowiek mógłby żyć samotnie przez całe życie,
ale o ile sam potrafiłby wykopać sobie grób ,
musiałby mieć kogoś kto go pochowa.

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 441 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 8121
barteklip ale mówisz o samoróbkach czy innych ale tanszych? np na allegro s ą tansze ale z cienszych profili a ja chcem solidny modlitewnik.

...
Napisał(a)
Początkujący
tak upominałem sie ale puki co moge chyba tylko czekać
pozdro
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 367 Wiek 42 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 9022
paker87 jeśłi chcesz mogę ci polecić sprzęt Kamila88.Naprawdęrobi dobry,solidny sprzęt ceny nie są znowu aż tak bardzo wygórowane.Poszukaj na sfd i przeczytaj opinie na temat sprzetu wykonywanego przez niego a nie 200 czy tam 399 bedziesz placił

Człowiek głodny to człowiek zły...

TOWAR,który sprzedałem na Targowisku====>>

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 389 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 12869
Oba sprzęty dobre, w drugim (może się mylę)oparcie pod klatke jest zbyt cienkie. Ale jednego nie rozumiem - koszt wysyłki drugiego to 26 zł, a pierwszego, który może jest kilka kg cięższy 132 zł Czyżby ten pierwszy profesjonalny był spawany, a drugi w wersji home jest spakowany w malutką paczkę i składa się go z części na śrubki
...
Napisał(a)
Początkujący
barteklip dzieki o przypomnieniu Kamila,, mam od niego ławke skośną i jestem z niej zadowolony,, musze sprawdzic czy robi modlitewniki a jak nie to spytac sie za ile by zrobił.

bezczel słuszna uwaga,, niedoczytałem ceny przesyłki za ten droższy modlitewnik,, wiec w takim wypadku on odpada bo niebede płacił ponad 500 zł za modlitewnik.

wiec pozostaje albo ten tanszy kupic albo pokombinowac samemu.
i jeszcze pogadam z Kamilem.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat zamknięty
Poprzedni temat

GDZIE JEST TEMAT GOSCIA CO DOSTAL WADLIWY SPRZET OD WAS

Następny temat

Drążek HD2

electro
Polecane artykuły