zarzucałem mete polska 15Mg ED, chciałem teraz tak samo ale niestety tylko mam opcje dostac methanex razak a tam tabsy sa po 10Mg. dzielic je czy to stezenie i tak jest tak niskie ze mozna jesc jak 5mg ?
...
Napisał(a)
witam.
zarzucałem mete polska 15Mg ED, chciałem teraz tak samo ale niestety tylko mam opcje dostac methanex razak a tam tabsy sa po 10Mg. dzielic je czy to stezenie i tak jest tak niskie ze mozna jesc jak 5mg ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
L. wysłanych artykułów 26
L. przecz. artykułów 774
L. przecz. artykułów 774
http://lomzaautoclub.phorum.pl
zapraszam na nowe forum Łomżynskiego auto klubu
rejestrowac sie :)
...
Napisał(a)
zjedz sprawdz napisz czy ci cos bedzie..
samemu nie zdołal dokonać jeszcze niczego dlatego na forach zgrywa tego najmądrzejszego..
...
Napisał(a)
Nie no zjem nic mi nie bedzie ; DD raczej ..
Wkoncu musi ktos przetestowac ; D
Wkoncu musi ktos przetestowac ; D
...
Napisał(a)
z dupy pytania zadajecie, zjedz i sie przekonaj generalnie nic stac sie nie powinno, jednakze na niektorych orale dziala hoojow znaczy moze pojawic sie brak apetytu, zamula, brak checi do treningu zgaga itp a efekt ma b yc odwrotny, tazke sprawa indywidualna
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!