...
Napisał(a)
Witam!!! jestem na 8 dni mety wyskoczylo mi na klatce jakby uczulenie jakby wysypka tylko na miesniach klatki piersiowej bardzo mnie to sfedzi prosze o pomoc...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi.
[ON]
...
Napisał(a)
jaka masz ta mete??
i czy to pierwszy kontakt z tym srodkiem, wczesniej tak nie bylo przy stosowaniu??
Zmieniony przez - GREGOR_ian w dniu 2006-11-30 01:22:49
i czy to pierwszy kontakt z tym srodkiem, wczesniej tak nie bylo przy stosowaniu??
Zmieniony przez - GREGOR_ian w dniu 2006-11-30 01:22:49
...
Napisał(a)
wkurza mnie ze kazdy powtarza temat i mu odpowiadacie normalnie a tu jak zadam pytanie to odrazu kasowany jest temat:/ czytam na tym forum troche i byl poruszony jeden taki temat!!! tylko ze on mial wysypke a mnie to jeszcze sfedzi ze sie wytrzymac nie da... biore pierwszy raz...co moge na to poradzic pomoze mi ktos w koncu???
...
Napisał(a)
Moze masz uczulenia na jakis składnik albo na cos co jesz. Ale moge sie mylic.
We ride together We die together. Bad Boys for life
...
Napisał(a)
przy stosowaniu mietka wiekszosc ludzi ma mega trądzik...(wiem z obserwacji i z artykółów SFD). weź pocztaj forum www.sfd.pl/search.asp !!!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!