Konnik
...
Napisał(a)
Elooo!!! Mam 18lat zaczołem ćwiczyć pół roku temu. 3 miechy dziabałem na małej siłowni u kumpla ,lecz się troche posprzeczalismy i juz tam nie chodziłem pózniej.od ponad 2 miechów chodze na siłownie ale kijowo się tam czuje bo jestem bardzo chudy(przy wzroście 177cm waże 58kg) i mam mało siły!!! Chciał bym sobie zrobić cykl z deci i mety tak tylko zeby mnie coś przybyło masy i siły a pózniej zeby to utrzymywac i powiekrzać bez sterydów itp. !! Co wy na to???
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
mysle ze trening jest jak najbardziej OK. Po prostu niektorym rosnie wolniej np. mi a innym szybiej takie zycie :)
...
Napisał(a)
Jem duzo !!!! No ale czemu zły???? A ile po takim cyklu moze mi się masa zwiekszyć?????
Konnik
...
Napisał(a)
moze jesz duzo ale nie to co trzeba nie wazne ile zresz a co zresz......na koks chyba za wczesnie.......tylko strata towaru......ja mam tyle samo wzrostu co ty praktycznie i wazylem mniej... teraz waze ponad 70 po roku mojej zabawy z tym sportem...... zacznij dobrze jesc ewentualnie jakis suple kup.......
SUCHARUS
Zmieniony przez - SUCHARUS w dniu 2005-01-20 01:55:06
SUCHARUS
Zmieniony przez - SUCHARUS w dniu 2005-01-20 01:55:06
Nic na sile!!!....wszystko mlotkiem!
POZDRAWIAM
SUCHARUS
"Kiedys zeby zobaczyc pupcie dziewczyny trzeba było rozchylic jej majtki.......dzis zeby zobaczyc majtki trza rozchylic pupcie"
...
Napisał(a)
jak na początek 4000Kcal/ed aż się zdziwisz!!

12 spampostów w suplach i MMA
15 w odżywianiu
dlugo dlugo nic...
DOPING - spampost nr 100 <brawo>
...
Napisał(a)
odpuść sobie narazie te koksy, zapodaj sobie kretke do teog może być glutaminka i gainerka i przede wszystkim dietka !!! bo bez tego będziesz miał g****. No i dobrze ułozony trening. PO takim cyklu przy dobrej diecie powinieneś złapac z 5 kilo masy i siła tez podskoczy. Pozdro
DiLeR(bez skojarzeń)
...
Napisał(a)
jedz, jedz i jedz, mowisz ze jesz dużo? najwyrazniej za mało jak dla ciebie..
kup gainerka i jak niemasz siły jsc to pij
kup gainerka i jak niemasz siły jsc to pij
wczorajdziś*(LOUD)*jutropojutrze
...
Napisał(a)
no rzeczywiscie chudzina jestes... wiem mialem to samo. Tez mi bylo ciezko na jedzieniu :/ Wiem ze wszyscy to odradzacie ale moglbys zapodac sobie 100 metki zeby troche masy zlapac i oczywiscie dobra dieta do tego. Skoncentruj sie na bialku bo o nie najciezej a wegle i tak sa wszedzie z nimi nie bedziesz mial problemu rano po wstanniu mozesz pic naet weode z glukoza do sniadania. Jedz systematycznie i cwicz na miare swoich mozliwosci (nie wytkonuj zbyt wielu cwiczen bo mozesz przemeczyc miesnie i nie beedzie roslo) a powoli jakos dasz rade. Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Dzieki SnoOpeR!!!!! Widze ze mnie rozumiesz !!! A co nie brać tej deci???? słyszałem ze meta z decą dobrze razem działają??? Jeszcze raz dzięki wszystkim za wypowiedzi nawet te negatywne ;) Pozdrawiam
Konnik
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!