dont f*** with me...
...
Napisał(a)
od 3 miesiecy wali mi po uszach dzwonienie w glowie nonstop i to glosnie ,walilem redukcje efka 200mg, cytomel 200mcg, prop, 100 co 2 dni, winkio 40 mg , i clenbiterol z venomem starym , po 4 capsy, , i we lbie dzwoni ze spac nie moge a ostawilem stuf juz 3 miechy temu!! lekarz dalkmi betaserc ale g dalo, co robic??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Naucz sie z tym zyc.
A na powaznie to 3 mies to juz troche czasu. Moze cisnienie szwankuje? Mierzyles?
A na powaznie to 3 mies to juz troche czasu. Moze cisnienie szwankuje? Mierzyles?
...
Napisał(a)
na 99% ciśnienie, zmierz sobie, bo to są objawy wysokiego nadciśnienia
...
Napisał(a)
chorujac na nadcisnienie tez mialem kilka takich sytuacji , dzwonienie w uszach czy tez glowie
z wlasnego doswiadczenia wiem ze jest to spowodowane nadcisnieniem
Polecam Xartan , po kilku tyg podjadania za***iscie zbija cisnienie

z wlasnego doswiadczenia wiem ze jest to spowodowane nadcisnieniem

Polecam Xartan , po kilku tyg podjadania za***iscie zbija cisnienie
...
Napisał(a)
J/W
Edit:Greg wyjmij te skarpetę ze slip
Edit:Greg wyjmij te skarpetę ze slip

http://www.sfd.pl/Krac_...-t428435.html -moja galeria.
Jedynym schematem w kulturystyce,jest jego brak... 'Krac'.
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Betaserc i Cyto-Protectin to standard w laryngologii. Ale jedynie co dadzą to zwiększone poprawę ukrwienia i faktyczną poprawę słuchu przez okres stosowania (po odstawieniu powraca się do punktu wyjściowego) ale nie zniwelują szumu / pisku itp...
Sprawdź najpierw ciśnienie / serce, jeśli to nie tutaj proponuję kierować się do IFiPS. Tam przebadają i jeśli potwierdzą fakt szumów usznych skierują do Kliniki.
Jeśli nie chce Ci się tracić czasu na kilkudniową hospitalizację kup generator dźwięków (koszt ok 150-175zł). Ale wypadałoby jednak sprawdzić czy nie ma zmian patologicznych.
Sprawdź najpierw ciśnienie / serce, jeśli to nie tutaj proponuję kierować się do IFiPS. Tam przebadają i jeśli potwierdzą fakt szumów usznych skierują do Kliniki.
Jeśli nie chce Ci się tracić czasu na kilkudniową hospitalizację kup generator dźwięków (koszt ok 150-175zł). Ale wypadałoby jednak sprawdzić czy nie ma zmian patologicznych.
doping & zdrowie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Następny temat